Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru români! Vor plăti impozite de patru ori mai mari pentru locuințe

Publicat:

Vești proaste pentru romani! Vor plati impozite de chiar trei sau patru ori mai mari pentru locuințe, comparativ cu cele pe care le platesc in prezent, asta deși premierul a promis ca o astfel de masura va fi amanata.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru proprietarii de locuințe - Ar putea scoate mai mulți bani din buzunar pentru asigurarea obligatorie

08:16, 23.05.2024 - In contextul creșterii numarului de catastrofe naturale la nivel global, Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor (PAID) se confrunta cu dificultați financiare majore, fapt ce ar putea duce la scumpirea asigurarii obligatorii impotriva dezastrelor (PAD) incepand de anul viitor. Datele analizate de…

Vești proaste pentru turiștii romani: Taxele turistice au explodat in 2024. Care este motivul pentru aceasta majorare

05:21, 21.05.2024 - Multe orașe din Europa au inceput sa impuna taxe turistice sau sa le mareasca pe cele existente. Aceste taxe sunt folosite pentru a ajuta la intreținerea infrastructurii turistice și pentru a gestiona impactul turismului masiv asupra comunitaților locale.

De la 1 iulie se scumpesc carburantii! Cu cat va plati mai mult un șofer roman pentru plinul la masina

18:30, 19.05.2024 - Vești proaste pentru șoferi! Dupa o perioada de ieftiniri la pompa, incepand cu 1 iulie, prețurile carburanților vor crește semnificativ. Atat motorina, cat și benzina vor costa considerabil mai mult, ceea ce inseamna ca șoferii vor scoate mai mulți bani din buzunare pentru fiecare plin.

Ce romani vor mai plati impozit pe concediul medical? Guvernul a modificat a 3-a oara ordonanța de urgența

22:40, 11.04.2024 - Astfel, vor fi scutite de plata contributiei de asigurari sociale de sanatate indemnizatiile de concediu medical la care au dreptul persoanele care se afla in concediu pentru maternitate, ingrijirea copilului bolnav, risc maternal, ingrijirea pacientului cu afectiuni oncologice, pentru boli oncologice…

Vești bune pentru romani! Ar putea plati mai puțini bani pentru calatoriile cu trenul pe distanțe mai scurte. Ce au anunțat reprezentanții Ministerului Transporturilor

11:40, 11.04.2024 - Schimbari in bine pentru romani! Cei care merg cu trenul ar putea plati mai puțini bani pentru calatoriile facute pe distanțe mai scurte de 40 de kilometri. Anunțul facut de reprezentanții Ministerului Transporturilor.

Vești proaste pentru romani! Taxe și impozite mai mari pe proprietați. De cand vor da oamenii mai mulți bani

09:10, 28.03.2024 - Vești proaste! Romanii vor fi nevoiți sa plateasca taxe și impozite mai mari pentru proprietați. Iata de cand vor da oamenii mai mulți bani. Detaliile oferite prin intermediul unui material semnat de Alex Milcev, liderul departamentului de Asistenta fiscala si juridica.

Vești proaste pentru romani. Se introduce o noua taxa

13:55, 21.03.2024 - Vești proaste pentru romani odata cu introducerea unei noi taxe ce va avea un impact semnificativ asupra portofelelor lor. Aceasta masura, care va intra in vigoare, aduce cu sine o serie de consecințe financiare.


Ce parere ai despre aceasta stire?