Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru Marcel Ciolacu! Trei lideri PSD cu care s-a întâlnit recent, confirmați cu COVID-19

Publicat:

Vești proaste pentru . Trei lideri PSD cu care s-a intalnit in urma cu cateva zile au fost confirmați cu coronavirus. Trei lideri PSD Salaj au fost confirmati cu noul coronavirus si au ajuns deja la spital. Este vorba despre - președintele Consiliului Județean Salaj (inca in funcție), vicepreședintele PSD Zalau și fostul prefect, .

Sambata, la doar o zi dupa ce s-a intalnit cu , a inceput sa se simta rau, urmat fiind de ceilalți doi social-democrați. Ulterior, toți liderii PSD au primit confirmarea testului pentru coronavirus.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste de la FMI: perspectiva creșterii economice revizuita in scadere

18:55, 16.04.2024 - Cel mai nou raport „World Economic Outlook”, publicat marti de Fondul Monetar Internațional (FMI), a revizuit in scadere estimarile privind cresterea economiei romanesti in acest an, de la 3,8% cat estima in octombrie, pana la 2,8%. Conform noilor prognoze ale FMI,  economia romaneasca va creste la…

Vești proaste pentru cei care vor sa mearga in Grecia! Este alerta de calatorie

21:40, 07.04.2024 - Sunt vești proaste pentru cei care vor sa mearga in Grecia in zilele urmatoare! Este alerta de calatorie! Acest lucru se intampla din cauza incendiilor de padure. Iata ce a transmis Ministerul Afacerilor Externe (MAE)!

Vesti proaste pentru pensionari! Ce se va intampla dupa marea recalculare din septembrie

20:50, 26.03.2024 - Se anunța vești proaste pentru peste 1 milion si jumatate de pensionari. Vrastnicii ar putea avea pensiile inghetate, dupa marea recalculare din septembrie 2024. Potrivit anunțului, in cazul in care noua pensie va fi mai mica decat cea in plata, ei vor ramane cu cea actuala. Iata ce ii așteapta pe varstnici!

Elon Musk a anunțat ca nu va finanța niciun candidat la prezidențialele din SUA. Miliardarul s-a intalnit recent cu Trump

20:20, 06.03.2024 - Miliardarul Elon Musk, director general al producatorului de automobile electrice Tesla, a declarat miercuri ca nu va sustine cu bani campaniile prezidentiale din SUA - nici a republicanului Donald Trump, nici a democratului Joe Biden, presedinte in exercitiu, transmite Reuters, preluat de Agerpres.

Vești proaste pentru romani! Dispar mai multe meserii in schimbul altora noi, precum discotecar sau aglomeratorist

12:01, 28.02.2024 - Vești proaste pentru o mulțime de romani! Mai multe meserii vor disparea de pe piața muncii și vor fi inlocuite cu altele noi! Printre viitoarele ocupații se numara discotecat, aglomeratorist sau defectolog. iata ce anunț a facut ministrul Muncii!

Vești proaste! Romanii care nu mai sunt in evidențele CNAS

11:05, 15.02.2024 - Romanii se confrunta cu vești proaste in ceea ce privește accesul la asistența medicala, pe fondul unei situații alarmante in care un numar semnificativ de persoane au fost scoase din evidențele Casei Naționale de Asigurari de Sanatate (CNAS).

Dana Budeanu, vești proaste pentru Ciuca: Pe cine susține Klaus Iohannis la prezidențiale

10:35, 14.02.2024 - Cine va fi viitorul președinte al Romaniei? Creatoarea de moda Dana Budeanu a declarat, in cadrul emisiunii „Punctul culminant” prezentata de jurnalistul Victor Ciutacu la Romania TV, ca are dovezi ca președintele Iohannis il susține Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale care vor avea loc anul acesta.…

Scade valoarea cardurilor sociale! Vești proaste pentru romani

13:05, 07.02.2024 - Incepand cu anul viitor, valoarea cardurilor sociale va fi scazuta la jumatate, iar banii vor fi oferiți doar de doua ori pe an. „Ii anunț pe toți posesorii cardurilor pentru alimente ca acestea vor funcționa si anul viitor, urmand sa fie alimentate cu 250 de lei, la fiecare doua luni”, a menționat…


Ce parere ai despre aceasta stire?