Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru aceste 3 zodii până la finalul lunii iulie. Astrele nu se joacă!

Publicat:

3 zodii pot primi vești rele pana la finalul lunii iuliePentru aceste semne zodiacale, luna iulie poate deveni, foarte rapid, una neplacuta, relateaza Click! .ScorpionPentru nativii acestei zodii, luna iulie poate deveni dificila destul de rapid. Fie ca pot primi vești proaste la locul de munca, ori viața amoroasa se lovește de un obstacol major, nu este deloc exclus ca luna aceasta sa fie una dintre cele mai neplacute, pentru Scorpioni. Astrele vor incerca sa le testeze rabdarea și rezistența, iar deși testul nu va fi deloc unul pe placul nativilor acestei zodii, vor fi nevoiți sa fie perseverenți…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Trei zodii pentru care luna mai va fi decisiva. Apar schimbari radicale in viața lor, la care nu s-ar fi așteptat

09:45, 09.05.2024 - Vești noi pentru trei zodii din horoscop! Luna Mai va fi decisiva pentru ei, astfel ca trebuie sa se aștepte sa treaca prin schimbari radicale, care le vor decide destinul. Nativii nu se așteptau ca acest lucru sa se intample, caci și-au facut planuri pentru tot restul anului. Ei bine, totul se va schimba.

Doua zodii care iși vor schimba viața radical dupa Paște. Norocul este de partea lor pana la finalul lunii mai

19:20, 06.05.2024 - Dupa o buna perioada in care poate nu au știut ce sa faca cu viața lor sau au aparut schimbari care i-au dat peste cap, doua zodii reușesc, intr-un final, sa iși faca ordine in ganduri. Nativii sunt incurajați sa inceapa un nou capitol, in special pe plan personal.

Horoscop joi, 2 mai. Balanțele sunt pline de energie, iar viața unei zodii s-ar putea schimba in mod surprinzator

21:05, 01.05.2024 - Pentru joi, 2 mai, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este preocupat de avansarea profesionala, in timp ce pentru o alta zodie lucrurile merg spre bine.

Doua zodii vor fi lovite de ghinion la jumatatea lunii aprilie. Totul va merge greșit in viața lor

10:40, 13.04.2024 - Vești proaste pentru doua zodii din horoscop! Nativii vor fi lovițin de ghinion inca de la inceputul saptamanii urmatoare. Ei vor fi nevoiți sa se confrunte cu probleme mari și sa iși auna viața in ordine. Urmeaza momentele grele pentru nativi! Iata despre cine este vorba!

Doua zodii protejate de Univers pana la finalul lunii aprilie. Viața li se imbunatațește considerabil

19:45, 11.04.2024 - Doua zodii au parte de norocul la care au tot visat in urmatoarea perioada. Nativii sunt incurajați sa iși faca planuri marețe, asta pentru ca exista mari șanse sa se și indeplineasca. Au succes in tot ceea ce iși propun.

Trei zodii care se vor imbogați pana la finalul lunii martie. Nativii vor fi pregatiți pentru un nou capitol in viața lor

08:30, 06.03.2024 - Cand credea ca nimic nu ii mai poate surprinde pe plan profesional și la capitolul bani, lucrurile par sa se schimbe in bine in aceasta primavara pentru trei zodii. Nativii au parte de succesul la care au tot visat in perioada urmatoare.

Perechile de zodii menite sa ramana impreuna pana la finalul vietii. Se potrivesc de minune, astrele sunt de partea lor

11:45, 03.03.2024 - Astrologii au dezvaluit care sunt perechile de zodii menite sa ramana impreuna pana la finalul vieții. Nativii din aceste semne zodiacale se potrivesc foarte bine. Astrele fixeaza perfect conexiunile dintre ei. Afla in continuare ce zodie trebuie sa aiba partenerul tau pentru a te ințelege bine cu el.…

Zodiile care iși schimba viața radical dupa Luna plina din 24 februarie: norocul le va surade din plin

15:46, 20.02.2024 - FecioaraLuna plina va avea un efect puternic asupra nativilor din zodia Fecioara, care vor fi impinși de catre astre spre o perioada puternica de introspecție. Pentru Fecioare, aceasta perioada le va permite sa iși analizeze cu mai multa atenție obiectivele, iar cu ajutorul Lunii pline vor putea sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?