Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veşti proaste de la un cercetător român de la Cambridge: „Nu scăpăm nici la anul  de pandemie”

Publicat:

Cercetator la , geneticianul atrage atentia asupra faptului ca atata timp cat multe tari nu au acces la vaccinuri, pandemia nu poate fi oprita in adevaratul sens al cuvantului, chiar daca Europa si tarile bogate isi vaccineaza populatia.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vesti bune din tenis! Emma Raducanu s-a calificat in sferturi de finala la Stuttgart

09:16, 19.04.2024 - Jucatoarea britanica de tenis Emma Raducanu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA 500 de la Stuttgart (Germania), dotat cu premii totale de 802.237 de dolari, dupa ce a invins-o in doua seturi, 6-0, 7-5, pe cehoaica Linda Noskova, intr-o partida disputata joi.Raducanu, al carei tata…

Lectia de istorie. Istrate Micescu – cel mai mare avocat roman din toate timpurile

15:20, 03.04.2024 - In anii ‘20, un mare bancher din Londra și-a ucis soția dupa mai bine de douazeci de ani de casnicie. Fiind in mare incurcatura, era in pericol sa fie condamnat la ani grei de inchisoare, a intrebat care este cel mai bun avocat din Europa la acea data. I s-a raspuns ca este unul din […]

Vești proaste pentru Sile Camataru / Decizie crunta a judecatorilor in cazul celebrului șef al lumii interlope

23:35, 23.03.2024 - Sile Camataru a primit o veste foarte proasta din partea magistaților de la Tribunalul Dambovița. Liderul interlop executa o pedeapsa cu inchisoarea pentru proxenetism și este incarcerat la o fosta școala de corecție.

Vești proaste! Peste 900 de medicamente se vor scumpi. Prețurile vor exploda in farmacii

19:05, 18.03.2024 - O veste tulburatoare lovește sectorul medical din Romania, starnind ingrijorare. Aproape 900 de medicamente ar urma sa devina mai scumpe incepand cu 1 aprilie, conform unei decizii recente a Ministerului Sanatații.

Vești proaste pentru romani! Platesc mai mult pentru alimente! De ce țara noastra are cea mai mare inflație din Europa

21:15, 13.03.2024 - Vești proaste pentru romani! Cetațenii din Romania platesc mai mult pentru alimente! Iata de ce țara noastra are cea mai mare inflație din Europa, dar și ce au transmis specialiștii in domeniu!

Vești bune pentru romani! Wizz Air introduce curse noi din București și Brașov, spre cele mai cautate destinații

13:45, 28.02.2024 - Vești bune pentru toți romanii! Wizz Air a introdus curse noi de pe aeroportul din București și Brașov, inspre cele mai cautate destinații din Europa! Romanii care vor sa calatoreasca in perioada urmatoare au mai multe opțiuni!

Vești proaste pentru cei care iubesc vacanțele. Din vara, prețurile biletelor de avion vor crește

09:50, 26.02.2024 - Vara nu vine cu vești deloc bune pentru cei care obișnuiesc sa zboare frecvent cu avionul și nu numai. Din vara, biletele de avion se vor scumpi. Iata care este avertismentul uneia dintre cele mai mari companii aeriene din Europa.

Vești proaste pentru cei care lucreaza dupa ce se pensioneaza! Anunțul facut de Doina Parcalabu

17:05, 10.02.2024 - O veste importanta și ingrijoratoare vine din partea fostului președinte al Casei Naționale de Pensii, Doina Parcalabu, cu privire la situația celor care aleg sa continue sa lucreze dupa ce se pensioneaza.


Ce parere ai despre aceasta stire?