Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste, de la Berca | Primarul Dobrița, anunț de ultimă oră

Publicat:

Caminul și creșa din Berca nu se vor deschide luni, odata cu inceperea anului școlar 2020-2021. Motivul, doua persoane angajate la creșa din localitate au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Anunțul a fost facut de primarul comunei Berca, Ionel Dobrița: Buna seara, dragi parinti! Cu regret va informam ca in aceasta dupa amiaza a …

Citeste articolul mai departe pe reporterbuzoian.ro…  

Sursa articol: reporterbuzoian.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste de la FMI: perspectiva creșterii economice revizuita in scadere

18:55, 16.04.2024 - Cel mai nou raport „World Economic Outlook”, publicat marti de Fondul Monetar Internațional (FMI), a revizuit in scadere estimarile privind cresterea economiei romanesti in acest an, de la 3,8% cat estima in octombrie, pana la 2,8%. Conform noilor prognoze ale FMI,  economia romaneasca va creste la…

Vești bune pentru o anumita categorie de romani! Cine sunt cei care vor plati facturi mai mici la energia electrica: "Vor fi principalii beneficiari"

10:45, 09.04.2024 - Deși prețurile la energia electrica sunt negative, facturile romanilor sunt tot mari. Exista insa o anumita categorie de cetațeni care va plati facturi mai mici la energia electrica. Anunțul facut de Dumitru Chisalița, președintele Asociației Energie Inteligenta.

Vești proaste pentru cei care vor sa mearga in Grecia! Este alerta de calatorie

21:40, 07.04.2024 - Sunt vești proaste pentru cei care vor sa mearga in Grecia in zilele urmatoare! Este alerta de calatorie! Acest lucru se intampla din cauza incendiilor de padure. Iata ce a transmis Ministerul Afacerilor Externe (MAE)!

Vești proaste! Pensiile ar putea intarzia

20:15, 20.03.2024 - O stare de neliniște se instaleaza in randul pensionarilor și beneficiarilor de ajutoare sociale din Romania, pe fondul unei posibile intarzieri in distribuirea pensiilor. Motivul? Compania se confrunta cu amenințarea declanșarii unei greve generale.

Vești proaste pentru romani! Noi scumpiri de la 1 iulie. Ce categorie va fi afectata

08:55, 11.03.2024 - In ultima perioada au avut loc o serie de scumpiri, iar romanii trebuie sa scoata mai mulți bani din buzunar. Incepand cu 1 iulie, va exista o majorare a combustibilului, iar șoferii vor fi cei mai afectați. Iata prețul la care se vor vinde benzina și motorina.

Vești proaste pentru pasionații de drumeții montane! Taxa pe care trebuie sa o platești pentru a urca pe un munte cunoscut / FOTO

08:25, 06.03.2024 - Pasionații de drumeții montane au parte de vești extrem de proaste! Pe o ruta populara pe care se poate urca un munte cunoscut vor avea de platit o taxa. In acest fel, vor trebui sa se conformeze, astfel ca vor achita banii incepand cu luna iulie 2024. Iata care este prețul și despre ce munte este vorba!

Dana Budeanu, vești proaste pentru Ciuca: Pe cine susține Klaus Iohannis la prezidențiale

10:35, 14.02.2024 - Cine va fi viitorul președinte al Romaniei? Creatoarea de moda Dana Budeanu a declarat, in cadrul emisiunii „Punctul culminant” prezentata de jurnalistul Victor Ciutacu la Romania TV, ca are dovezi ca președintele Iohannis il susține Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale care vor avea loc anul acesta.…

Vești proaste pentru cei care lucreaza dupa ce se pensioneaza! Anunțul facut de Doina Parcalabu

17:05, 10.02.2024 - O veste importanta și ingrijoratoare vine din partea fostului președinte al Casei Naționale de Pensii, Doina Parcalabu, cu privire la situația celor care aleg sa continue sa lucreze dupa ce se pensioneaza.


Ce parere ai despre aceasta stire?