Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești bune! Se relaxează restricțiile, etapizat, începând din 15 mai

Publicat:

Incepand din 15 mai se elimina purtarea mastii in exterior, cu unele exceptii si se elimina restrictiile de circulatie noaptea, precum si restrictiile referitoare la programul magazinelor.

Anunțul a fost facut de catre președintele Romaniei, , care a menționat ca relaxarile se vor face etapizat și sunt conditionate de 2 factori importanti – evolutia pandemiei si gradul de vaccinare.

Conform presedintelui, prima etapa de relaxare va avea loc in 15 mai, cand se elimina portul mastii in exterior, cu cateva exceptii – pietele, targurile sau statiile de transport public.…

Citeste articolul mai departe pe lugojexpres.ro…  

Sursa articol: lugojexpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru Klaus Iohannis: Mark Rutte are 'teren liber' in cursa pentru șefia NATO / Ungaria nu se mai opune

11:15, 18.06.2024 - Ungaria nu se mai opune candidaturii lui Mark Rutte pentru funcția de secretar general al NATO. Anunțul a fost facut de presa olandeza care citeaza surse, relateaza Mediafax. Președintele Romaniei s-a aratat și el interesat de poziție.

Atenție, pasageri: Inca 30 de zile de acces limitat la Aeroport. Restricțiile, prelungite de autoritați

16:10, 30.05.2024 - Masurile privind accesul limitat in terminalul Aeroportului Internațional Chișinau vor fi prelungite cu inca 30 de zile. Aceste masuri sunt necesare pentru a asigura confortul, liniștea și siguranța tuturor calatorilor. Anunțul a fost facut de Poliția de Frontiera.

Are Ciolacu noutați despre candidaturile la NATO? „Erdogan a facut anunțul…”

23:15, 21.05.2024 - Nu am avut aceasta discuție cu președintele Erdogan, spune Marcel Ciolacu, intrebat daca a discutat cu președintele Turciei despre candidatura lui Klaus Iohannis la funcția de secretar general al NATO. „Nu am avut aceasta discuție cu președintele Erdogan. Din cate știu., președintele Erdogan deja a…

Primele vești bune legate de starea de sanatate a lui Florin Piersic. Anunțul medicilor dupa operația actorului

12:15, 10.05.2024 - Primele vești bune legate de stare de sanatate a lui Florin Piersic. Marele actor a trecut printr-o operație dificila de schimbare a protezei de la genunchi, locul de unde a pornit infecția generalizata, iar acum se afla la Terapie Intesiva. Dar starea sa de sanatate este ”ușor imbunatațita”, transmite…

Lucrari dentare gratuite, pe banii CJ Ilfov! Suma decontata a crescut

20:05, 22.04.2024 - Vești bune de la Consiliul Județean Ilfov pentru toți pensionarii! Tocmai ce au fost schimbate condițiile de care pot beneficia seniorii județului Ilfov pentru tratamentele dentare gratuite! Anunțul a venit pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Ilfov și are legatura cu lucrari dentare gratuite…

Vești bune pentru romani! Ar putea plati mai puțini bani pentru calatoriile cu trenul pe distanțe mai scurte. Ce au anunțat reprezentanții Ministerului Transporturilor

11:40, 11.04.2024 - Schimbari in bine pentru romani! Cei care merg cu trenul ar putea plati mai puțini bani pentru calatoriile facute pe distanțe mai scurte de 40 de kilometri. Anunțul facut de reprezentanții Ministerului Transporturilor.

Vești bune pentru o anumita categorie de romani! Cine sunt cei care vor plati facturi mai mici la energia electrica: "Vor fi principalii beneficiari"

10:45, 09.04.2024 - Deși prețurile la energia electrica sunt negative, facturile romanilor sunt tot mari. Exista insa o anumita categorie de cetațeni care va plati facturi mai mici la energia electrica. Anunțul facut de Dumitru Chisalița, președintele Asociației Energie Inteligenta.

Președintele se relaxeaza in Transilvania. Klaus Iohannis, fotografiat pe terenul de golf de la Pianu, județul Alba

22:06, 29.03.2024 - Șeful statului, imbracat intr-o ținuta lejera și insoțit de Carmen Iohannis, a fost surprins vineri in jurul pranzului pe terenul de golf de la Pianu, aflat la 125 km de Cluj, in județul Alba. 


Ce parere ai despre aceasta stire?