Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VESTEA CEA MARE a sosit! Ce se întâmplă cu Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia

Publicat:

Dupa multe luni in care nu a primit nicio vizita mai lunga, din partea unui roman, , romanul condamnat la moarte in Malaezia, a fost vazut, luna aceasta, de catre avocatul .

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Romanul care a stat 20 de ani intr-o pușcarie din Chile a fost adus in Romania

10:15, 31.05.2024 - O escorta a Poliției Romane a adus vineri dimineața, in țara, din Chile, un roman in varsta de 56 de ani, domiciliat in Cluj, condamnat pentru trafic de droguri.George Dan Ruse a fost condamnat in Chile, pentru trafic de droguri, la 25 de ani de inchisoare.

Chinezii nu se joaca: Un bancher a fost condamnat la moarte. Șeful sau a fost deja executat

16:16, 29.05.2024 - China pronunța o rara condamnare la moarte a unui fost bancher pentru luare de mita in valoare de 151 milioane de dolari. Fostul director Bai Tianhui este al doilea oficial al China Huarong care primește pedeapsa suprema, dupa ce fostul sau șef a fost executat in 2021, informeaza Mediafax.

Vestea așteptata de milioane de romani: Ce se intampla cu salariul minim

21:45, 20.05.2024 - Proiectul privind salariul minim prevede ca nu vor exista diminuari salariale iar formula care va fi stabilita va tine cont, printre altele, de nivelul castigului salarial mediu brut si productivitatea muncii, potrivit secretarului de stat din Ministerul Muncii, Cristian Vasilcoiu.

Ce se intampla in aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se lupta intre viața și moarte”

15:55, 17.04.2024 - Informații noi despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate figuri din lumea showbiz-ului. Naomy se afla intr-o coma profunda, fiind internata intr-o clinica din strainatate.

Ce se intampla cu Ianis dupa desparțirea de Alaves

06:55, 08.04.2024 - Victor Becali, agentul lui Ianis Hagi, a vorbit despre viitorul lui Ianis Hagi, al carui imprumut la Deportivo Alaves expira la finalul sezonului.  Impresarul spune ca internaționalul roman va reveni la Rangers dupa ce ii expira imprumutul la Alaves. „Situația lui Ianis intr-un fel e clara: se intoarce…

Inainte de a fi executat, un condamnat la moarte din SUA a renunțat la ultima masa și a mancat resturi de la cantina inchisorii

16:10, 05.04.2024 - Un barbat condamnat pentru uciderea a doua persoane in Oklahoma, in urma cu mai bine de doua decenii, a fost executat joi, aceasta fiind prima execuție din acest stat in 2024. Michael Dewayne Smith a primit injecția letala la penitenciarul de stat Oklahoma din McAlester și a fost declarat decedat la…

Noua știința despre moarte: „Ceva se intampla in creierul nostru care nu are nicio logica” (The Guardian)

07:05, 03.04.2024 - Noi descoperiri facute in urma studierii creierului și a experiențelor aproape de moarte arata ca granița dintre viața și moarte ar putea fi mult mai neclara decat se credea pana acum, relateaza The Guardian.

Vestea momentului de la Termoenergetica. Se intampla de duminica, 7 aprilie

13:40, 02.04.2024 - Compania Municipala Termoenergetica București a anunțat incheierea sezonului de incalzire 2023-2024, avand in vedere temperaturile exterioare din ultima perioada. Termoenergetica inchide incalzirea din București CMTEB a precizat ca vor fi inițiate procedurile de oprire a furnizarii energiei termice…


Ce parere ai despre aceasta stire?