Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veste extraodinară pentru Jennifer Aniston şi Justin Theroux! Cei doi vor deveni în sfârşit părinţi

Publicat:

, 46 de ani si , 44 de ani, îsi doresc foarte mult sa devina parinti.  Cei doi s-au casatorit în vara lui 2015 si au început sa caute un copil de adoptie înca din luna de miere care a avut loc în .

O sursa apropiata familiei a declarat pentru revista Ok! ca cei doi sunt mai pregatiti ca niciodata sa devina parinti. &"Este pregatita pentru aceasta noua aventura. Sa-si aduca copilul acasa parea departe, dar sfârsitul povestii lui Jen este la vedere. Au facut toate procedurile pentru a avea o familie.…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vlad și Catalina de la Mireasa vor deveni parinți! Fosta concurenta din sezonul 7 este gravida: ”Ne-am iubit cam mult”

15:05, 11.06.2024 - Veste importanta in casa Mireasa! Vlad și Catalina vor deveni parinți! Cei doi au facut anunțul in ziua in care implinesc un an de la cererea in casatorie! Fosta concurenta din sezonul 7 este insarcinata și urmeaza sa aduca pe lume un bebeluș!

Cine este Georgian Paun, iubitul Ancai Dinicu. Cei doi vor deveni parinți pentru prima data / FOTO

10:15, 07.06.2024 - De cand s-a afișat pentru prima data cu el, fanii Ancai Dinicu au fost curioși sa afle cine este Georgian Paun. Ei bine, noi iți vom spune detalii despre iubitul vedetei. Cei doi vor deveni parinți pentru prima data. Iata ce se știe despre partenerul de viața al actriței!

Radu Mazare și soția lui, Roxana, vor deveni parinți de baiețel! Fostul edil al Constanței a dezvaluit numele ales pentru copilul lor, dupa ce a fost eliberat / VIDEO

19:50, 27.05.2024 - Zi importanta pentru Radu Mazare! Fostul edil al Constanței a fost eliberat, dupa ce și-a petrecut cinci ani in inchisoare. Tot astazi, soția lui s-a afișat pentru prima data cu burtica de gravida, anunțand astfel, ca vor deveni parinți. Cei doi vor avea un baiețel și s-au gandit și la nume.

BEBELUȘ REGAL Prințul Hussein al Iordaniei și Rajwa vor deveni parinți

18:40, 15.04.2024 - Prințul Hussein, fiul Regelui Abdullah al II-lea și al Reginei Rania a Iordaniei, a anunțat ca soția lui, Prințesa Rajwa, este insarcinata. The post BEBELUȘ REGAL Prințul Hussein al Iordaniei și Rajwa vor deveni parinți first appeared on Informatia Zilei .

Doi foști concurenți de la Mireasa pentru fiul meu s-au casatorit. Primele imagini din cea mai importanta zi. Vor deveni și parinți peste cateva luni / FOTO

17:35, 27.03.2024 - S-au cunoscut in casa Mireasa pentru fiul meu, iar de atunci sunt de nedesparțit. Doi foști concurenți ai emisiunii matrimoniale sunt mai fericiți ca niciodata de cand formeaza un cuplu, iar de curand, s-au casatorit.

Impacarea momentului in showbiz! Și-au mai dat o șansa și vor deveni parinți

12:30, 27.03.2024 - Impacarea momentului in showbiz! Philipp Plein, cunoscutul creator de moda german, s-a intors la Andreea Sasu. Cei doi au decis sa-și mai dea o șansa, iar acum formeaza din nou un cuplu. In plus, Philipp și romanca din Pașcani ar urma sa devina parinți. Designerul mai are trei copii dintr-o relație…

Star Matinal. Philipp Plein s-a intors la Andreea Sasu! Celebrul designer și modelul vor deveni parinți / VIDEO

10:50, 27.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz! Philipp Plein s-a intors la Andreea Sasu! Se pare ca cei doi au decis sa-și mai dea o șansa. Celebrul designer vestimentar și modelul s-au impacat, iar acum urmeaza sa devina parinți.


Ce parere ai despre aceasta stire?