Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veste excelentă! Coronavirusul a dispărut dintr-un oraș din România. "Aici s-au făcut toate testele necesare!"

Publicat:

Cu patru zile inainte de relaxarea restrictiilor, Romania are primul judet non-COVID. nu mai exista niciun caz de coronavirus. Doar 22 de oameni s-au imbolnavit aici de la inceputul epidemiei si toti au fost declarati vindecati. Intre timp, Romania se apropie de o mie de decese. 961 de oameni au murit pana acum, iar numarul infectatilor a ajuns la 15.362.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inundații in Brazilia. Zeci de oameni au murit sau au disparut

18:05, 01.05.2024 - Zeci de oameni au murit sau au disparut din cauza inundațiilor din sudul Braziliei. Numeroși locuitori au ramas blocați pe acoperișurile caselor din regiunea afectata și așteapta sa fie evacuați de autoritați. Oficialii locali au cerut ajutorul guvernului.

Motorina a devenit mai ieftina decat benzina. De ce nu este neaparat o veste buna

09:10, 29.04.2024 - Motorina costa astazi mai puțin decat benzina, ceea ce este un lucru inedit. Aceasta nu doar in Romania, ci pe plan internațional, pe fondul scaderii cererii de diesel. Analiștii spun insa sa nu ne bucuram prea mult, pentru ca acest lucru poate prevesti o incetinire a economiilor.

Nicolae Ciuca: „Iau decizii bazate pe ceea ce este bine pentru partid, pentru oameni și pentru țara”

08:36, 12.04.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, a spus ca testele electorale din urmatoarele luni vor defini partidul, dar și țara, pentru ceea ce va urma. „Am intrat in politica in 2019 pentru a construi. Romania de atunci suferea de instabilitate politica și de multiple crize. Ca general, nu am luat mereu decizii…

Cea mai frumoasa antrenoare de fitness din Romania, apariție fara sutien. Imaginile senzuale au disparut de pe internet

15:56, 22.03.2024 - Cea mai frumoasa antrenoare de fitness din Romania, a renunțat la inhibiții. Femeia cu un trup sculptat a renunțat la in inhibiții, dar și la sutien și s-a fotografiat intr-o ipostaza surprinzatoare. A urcat imaginile senzuale pe rețelele de socializare, dar au disparut la scurt timp. Imagini senzuale…

Se vor da bonuri de masa in plus pentru acești bugetari din Romania. Veste excelenta pentru angajați

16:05, 19.03.2024 - Veste bune pentru anumiți bugetari din Romania. Ministerul Finanțelor a elaborat un proiect de Ordonanța de Urgența care aduce mai multe modificari legii 296/2023, cunoscuta ca și legea austeritații. Aflați mai multe detalii in randurile urmatoare. Ce bugetari vor primi bonuri de masa Un proiect de…

Marturia salvatorului lui Radu Ayan, copilul in varsta de 2 ani disparut in Botosani. Micuțul era cautat de ore bune, de sute de oameni: "L-am auzit..."

18:20, 18.03.2024 - Barbatul care l-a gasit pe Radu Ayan, copilul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a facut primele declarații. Micuțul, care era cautat de ore bune de sute de oameni, a fost gasit de trei polițiști la aproximativ trei kilometri de locul de unde plecase.

Veste rea pentru Romania. Austria a anuntat blocarea intrarii tarii noastre in Schengen: „Ar fi gresit sa se dea unda verde”

10:45, 27.02.2024 - Vești rele pentru Romania. Deși Klaus Iohannis a cetut aderarea completa la spațiul Schengen, Austria conține sa se mențina ferma pe poziții și sa se opuna acestui pas important. Ministrul de interne al Austriei, Gerhard Karner, și-a exprimat parerea clara și a motivat alegerea sa. Austria blocheaza intrarea…


Ce parere ai despre aceasta stire?