Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veste de ultim moment despre polițele RCA în România. Ce se întâmplă cu prețurile

Publicat:

Veste de ultim moment despre polițele RCA in Romania! Una din marile crize, cel puțin pe plan local, a fost anul trecut și cea a polițelor RCA. Situația escalada și datorita falimentului celui mai mare operator, . Ulteiror, cu doar 7 jucatori pe piața, prețurile la aeste asigurai obligatorii au explodat. La mai bine […] The post Veste de ultim moment despre polițele RCA in Romania. Ce se intampla cu prețurile appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de ninsori in 14 judete din Romania

08:40, 22.04.2024 - Cu puțin timp in urma, specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis o atentionare Cod galben de ninsori insemnate cantitativ in mai multe zone ale Romaniei. Pana cand este valabila atenționarea.

Marcel Ciolacu, anunț de ultim moment pentru romanii cu boli cronice. Ce se intampla cu impozitul de 10% pentru CASS

13:50, 08.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anunțat ca si bolnavii cronici vor fi scutiti de la plata contributiilor sociale pentru concediile medicale, el precizand ca Guvernul a luat o decizie rapida in acest sens. Marcel Ciolacu a declarat ca bolnavii cronici vor fi scutiti de la plata contributiilor sociale pentru…

Prețurile locuințelor din UE, creștere moderata in ultimul an. Avans substanțial al prețurilor in Europa de Est. Care e situația in Romania?

18:20, 05.04.2024 - Prețurile locuințelor inregistreaza tendințe contradictorii in diverse state ale Uniunii Europene. Daca in Germania prețurile locuințelor au scazut, in zona Europei de Est majorarea este una substanțiala.

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, detalii de ultim moment despre recalcularea pensiilor: „Absolut toate pensiile se vor recalcula. Veți vedea ca este o lege buna, care ii va mulțumi pe romani”

08:01, 05.04.2024 - Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, dezminte zvonurile potrivit carora numai anumite pensii vor fi recalculate și susține ca absolut toți pensionarii vor beneficia de recalculare și ca, in cazul celor care vor obține sume mai mici dupa recalculare, se va menține cuantumul cel mai favorabil.Ministrul…

Anunț ANM de ultim moment! Vremea se schimba radical in Romania! Vor fi 23 de grade Celsius

19:10, 25.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultim moment! Vremea se schimba radical in Romania! Vor fi 23 de grade in Celsius. Dupa episodul de iarna, urmeaza vreme frumoasa in țara noastra.

Satul din Romania de unde oamenii sunt evacuați. Situația e critica in acest moment

18:41, 04.03.2024 - De mai multe zile, este stare de alerta intr-o mica localitate din țara, dupa ce o explozie a distrus o casa. Autoritațile fac zilnic masuratori in satul din Romania de unde oamenii sunt evacuați, situația este critica. Casele stateau pe o punga de gaze Vineri, 1 martie 2024, o explozie puternica a…

Anunț ANM de ultim moment! Schimbare brusca a vremii, in Romania

12:11, 02.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important despre vreme! Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru perioada urmatoare. Iata cum va fi vremea in Romania și de ce temperaturi vom avea parte!

Cați romani nu pot primi despagubiri in caz de cutremur. Cifrele sunt alarmante

03:01, 27.02.2024 - Opt milioane de locuințe din Romania nu ar putea primi despagubiri in cazul unui cutremur major, intrucat doar una din cinci deține asigurare obligatorie, potrivit datelor Antena 3 CNN . Date alarmante privind asigurarile in caz de cutremur Aceste date alarmante au fost discutate in cadrul unei conferințe…


Ce parere ai despre aceasta stire?