Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vela a cerut MOBILIZARE MAXIMĂ, după prăpădul făcut de ploi: Efective trimise în zonele afectate

Publicat:

, , a cerut, joi, in cadrul unei videoconferinte cu prefectii, mobilizare maxima in judetele pentru care hidrologii au emis avertizari de cod portocaliu si cod rosu.

Conform unui comunicat transmis de , Vela a convocat o sedinta cu prefectii, in sistem de videoconferinta, pentru a analiza si evalua masurile luate in fiecare judet in contextul fenomenelor hidrometeorologice.

Citește și: VIDEO Scandal intre PNL și USR! Replici de mahala: ‘Sunteți un ageamiu și un manipulator, care nu ați ințeles nimic. Nu fiți ipocriți…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cod galben de ploi torențiale, descarcari electrice și intensificari ale vantului. Care sunt zonele afectate HARTA

10:20, 04.06.2024 - Meteorologii au emis cod galben de averse torențiale, descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii și grindina in cea mai mare parte a Moldovei și zona Carpaților Orientali valabil pana la ora 23. 

Un nou val de praf saharian lovește Romania - Care vor fi zonele afectate

15:01, 21.05.2024 - Meteorologii anunta ca un nou val de praf saharian va ajunge deasupra Romaniei, incepand de marti seara si va putea fi observat in special peste regiunile vestice si sud-vestice, noteaza news.ro.

Scandal in Parlament - Doi foști ministri PNL s-ar fi luat la bataie (surse)

11:16, 21.05.2024 - Au fost scene violente luni, 21 mai, in plenul Camerei Deputaților. Deputații Florin Roman și Dan Vilceanu, ambii foști miniștri PNL, au avut un schimb dur de replici și, potrivit unor replici, chiar s-ar fi lovit.

Doua clujence, condamnate la inchisoare cu suspendare dupa un scandal-monstru cu o alta femeie. Totul a inceput de la un schimb de replici acide!

16:11, 16.05.2024 - Trei femei din municipiul Turda s-au luat la bataie dupa un schimb acid de replici. Conflictul a avut loc anul trecut in luna aprilie, iar acum, Judecatoria Turda a venit și cu sentința. Doua femei din municipiul Turda au fost condamante la inchisoare, cu suspendare, dupa ce au lovit o alta femeie cu…

Vine URGIA in Romania! Un nou ciclon peste tara noastra. ANM anunta zonele afectate

19:25, 14.05.2024 - S-a racit vremea in Romania. In unele zone temperaturile au ajuns la limita inghețului. Temperaturile se prabușesc, iar la munte vor fi lapovița și ninsori. Valul de aer polar isi face de cap. Se manifesta fenomene extreme Elena Mateescu, directorul ANM, spune ca in zilele urmatoare vom avea parte de…

Șefa ANM a anunțat unde va ninge in Romania: zonele afectate de zapada

19:56, 16.04.2024 - Șefa ANM a anunțat unde va ninge in Romania: zonele afectate de zapadaDirectorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, a anunțat unde se schimba radical vremea in perioada urmatorare in Romania.

Praful Saharian, deasupra Romaniei. Vestul, printre zonele afectate

13:06, 01.04.2024 - Particulele de praf saharian se vor depune și vor putea fi observate incepand cu noaptea de luni spre marți, in vestul, nordul și centrul țarii, unde sunt... The post Praful Saharian, deasupra Romaniei. Vestul, printre zonele afectate appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Praful Saharian, deasupra Romaniei. Vestul, printre zonele afectate

12:50, 01.04.2024 - Particulele de praf saharian se vor depune și vor putea fi observate incepand cu noaptea de luni spre marți, in vestul, nordul și centrul țarii, unde sunt... The post Praful Saharian, deasupra Romaniei. Vestul, printre zonele afectate appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?