Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vedetele Digi Sport și-au făcut antrenamentul pentru sărbători și l-au ajutat pe Moș Crăciun să pregătească daruri

Publicat:

Spiridusii, craciunitele sau elfii simpatici se declara mari amatori de... sport. Si, evident, ajutoare de nadejde pentru . Vedetele Digi Sport Raluca Hogyes, , , , si sunt, in aceasta iarna, ajutoarele lui .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Catalin Bordea va avea primul rol principal intr-un film de lung metraj. Cand va aparea comedia romaneasca. „O sa va surprindem tare de tot”

17:15, 23.05.2024 - Catalin Bordea va avea primul rol principal intr-un film de lung metraj, „Mentorii”, produs de Magic Maker Media House, casa de productie a grupului Untold Universe. Catalin va avea rolul principal.„Am acceptat provocarea de a juca pentru prima data un rol principal intr-un film de lung metraj. O comedie…

Alb-albastrii au avut oaspeti la antrenamentul de astazi

13:20, 15.05.2024 - Universitatea Craiova pregateste ultimul meci din play-off, cel cu Sepsi Sf. Gheorghe, programat sambata, de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“. Conducatorii olteni au vrut sa le faca o surpriza fanilor si antrenamentul de astazi, din Lunca Jiului, a fost deschis, astfel ca jucatorii lui Costel…

Organizatia Femeilor Social Democrate Constanta a oferit daruri persoanele varstnice aflate in centrele de ingrijire din judetul Constanta (GALERIE FOTO)

19:45, 02.05.2024 - In prag de sarbatori, cu bucuria Invierii Domnului Nostru Iisus Hristos in suflet, ne reamintim mai mult ca oricand de importanta de a fi alaturi de cei dragi si de a oferi sprijin celor aflati in nevoie. Astazi, 2 mai 2024, la fel ca in ajunul fiecarei mari sarbatori din an, reprezentantele Organizatiei…

Mariana Gaju si echipa Primariei Cumpana aduc bucurie si speranta in sufletele celor defavorizati de sarbatori (FOTO+VIDEO)

09:55, 30.04.2024 - In prag de sarbatori, traind bucuria Invierii Domnului Isus Hristos, fiecare dintre noi incearca sa demonstreze cat de puternic este dictonul "Dar din Dar se face Rai". Primaria si Consiliul local al comunei Cumpana, reprezentate legal prin persoana primarului, Mariana Gaju, vor incerca sa ofere un…

Medic cu aptitudini paranormale, mort in accident rutier. De ce nu l-a ajutat harul sa se salveze VIDEO

09:16, 30.04.2024 - Medicul Serghei Morar (65 de ani) a murit, zilele trecute, la Spitalul Județean din Constanța, 11 zile de agonie și a fost inmormantat fara fast, deși mii de pacienți susțineau ca ii sunt recunoscatori pentru ca el face minuni.

Sarbatori pascale in stil mare. Ce preț are meniul de Paște semnat de cheful Catalin Scarlatescu

11:06, 16.04.2024 - Cat costa meniul de Paște la restaurantul lui ScarlatescuMeniul de Paște al restaurantului lui Scarlatescu include o gama variata de preparate tradiționale, fiecare servit in porții generoase menite sa satisfaca pofta de mancare autentic romaneasca:Sarmalele, simbolul mesei de Paște in multe case din…

Parinții unui criminal minor, condamnați la inchisoare: Cadourile primite de Craciun l-au ajutat sa comita masacrul

23:35, 09.04.2024 - Doi parinți  iubitori, care i-au facut cadou fiului lor, de Craciun, un pistol Sig Sauer de 9 mm, au fost condamnați la cate 15 ani de inchisoare, dupa ce copilul lor a unic patru copii și a ranit alți șase elevi și un profesor. Baiatul a fost condamnat și el la inchisoare pe viața.

Amanta lui Gabi Badalau, aliata Claudiei Patrașcanu? Cu ce a ajutat-o femeia pe artista in urma cu patru ani: „Nu o consider pe ea vinovata”

10:50, 19.03.2024 - Claudia Patrașcanu și Gabi Badalau au trecut printr-un proces de divorț lung și complicat. Artist a aflat in urma cu cațiva ani ca soțul ei, pe atunci, avea relație cu o alta femeie, cu care a și luat legatura.


Ce parere ai despre aceasta stire?