Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Valentina Pelinel a dezvăluit reţeta cu care se menţine în forma de invidiat

Publicat:

este una dintre cele mai frumoase femei din România si un fotomodel international de succes. Frumoasa blonda are o silueta de invidiat, iar secretul ei l-a dezvaluit si telespectatorilor .

Invitata în platoul emisiunii " de Wekeend", a demonstrat ca nu este doar o femeie extrem de frumoasa, ci si o bucatareasa de invidiat. Vedeta a marturisit ca este o gurmanda, însa ca mereu este atenta la greutatea sa pentru ca nu cumva kilogramele sa-i scape de sub control.

"Nu…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum va petrece Andreea Balan de Paște. Vedeta iși amintește cu drag de sarbatorile din copilarie: „Mergeam la țara...” / VIDEO

12:00, 30.04.2024 - Andreea Balan a dezvaluit ce planuri are de Paște. Vedeta iși amintește cu drag și dor de sarbatorile din perioada copilariei. Ce a marturisit indragita cantareața, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Star Matinal. Cați bani a investit Selly in noul film. Vloggerul, declarații exclusive: "E cel mai scump..." / VIDEO

12:45, 23.04.2024 - Cel mai așteptat film al lui Selly s-a lansat in cinematografele din Romania. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, vloggerul a dezvaluit suma pe care a trebuit sa o scoata din buzunar pentru ca pelicula "Buzz House" sa fie una de succes.

Star Matinal. Cum se menține Elena Gheorghe in forma. Alimentele la care a renunțat vedeta: „Secretul...” / VIDEO

09:40, 19.04.2024 - Cum reușește Elena Gheorghe sa se mențina in forma. Vedeta a dezvaluit la ce alimente a renunțat pentru a se bucura de o silueta de invidiat. Ce a marturisit indragita cantareața, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Știrile Antena Stars. Cum se menține in forma Natalia Mateuț. Vedeta are o silueta de invidiat: „Dieta perfecta...” / VIDEO

15:50, 10.04.2024 - In exclusivitate pentru Știrile Antena Stars, Natalia Mateuț a vorbit despre cum se menține in forma. Vedeta are o silueta de invidia. Iata ce marturisiri a facut co-prezentatoarea de la Xtra Night Show!

Star Matinal. Ce regrete are Ileana Badiu. Vedeta a dezvaluit care e cea mai importanta lecție pe care a invațat-o de-a lungul timpului: „Puneam prea multa presiune pe mine” / VIDEO

11:25, 03.04.2024 - Ileana Badiu a vorbit, in urma cu puțin timp, in cadrul unui interviu, acordat pentru Antena Stars, despre regretele pe care le are in viața, dar a a dezvaluit și care e cea mai importanta lecție pe care a invațat-o de-a lungul timpului.

Locul in care Andreea Balan nu vrea sa mai ajunga. „E alta lume, foarte multa saracie, e foarte greu”

17:50, 28.03.2024 - In ultimii ani, Adreea Balan, in varsta de 40 de ani, a plecat in zeci de vacanțe, insa una dintre ele a marcat-o profund pe vedeta. Artista a povestit recent intreaga experienta pe care a avut-o in India locul in care spune ca oricine ar trebui sa ajunga macar odata in viata.„Am plecat in India, in…

Star Matinal. Unde nu mai vrea Andreea Balan sa mearga vreodata. Vacanța pe care vedeta nu o va mai repeta: „Ai impresia ca mori...” / VIDEO

10:40, 28.03.2024 - Andreea Balan a dezvaluit unde nu mai vrea sa mearga vreodata! Vacanța pe care indragita vedeta nu o va mai repeta. Ce a marturisit cunoscuta cantareața cu privire la locul pe care l-a vizitat, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Star Matinal. Kalin Brothers versus Dima Trofim. Frații virali pe TikTok și prezentatorul de la Antena Stars s-au intrecut in breakdance / VIDEO

11:30, 13.03.2024 - Kalin Brothers au ajuns dintr-o intamplare in Romania, iar astazi au fost prezenți in platoul Star Matinal. Cei doi au vorbit despre inceputurile carierei lor in dans, dar s-au și „intrecut” cu Dima Trofim la breakdance.


Ce parere ai despre aceasta stire?