Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vaccinul anti-COVID produs de Pfizer, eficient în reducerea transmiterii virusului

Publicat:

Un studiu realizat de Pfizer și Ministerul israelian al Sanatații arata ca vaccinul anti-COVID produs de compania americana are o eficiența de 89,4% in prevenirea infecțiilor. Asta, indiferent ca pacienții sunt simptomatici sau nu. Rezultatele studiului nu au fost inca publicate oficial, fiind obținute de Ynet, un ziar israelian, și confirmate de Bloomberg și . Vaccinul celor de la Pfizer s-a dovedit a avea o eficienta de 95.8% in prevenirea infectarii cu noul coronavirus Potrivit unor informații publicate anterior de ministerul Sanatații din Israel, vaccinul celor de laPfizer s-a…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sondaj: Cum ar imparți romanii banii daca ar caștiga 100 de milioane de lei la loterie

11:41, 08.05.2024 - Daca ar caștiga 100 de milioane de lei la loterie, romanii ar pastra pentru ei inșiși doar 32%, iar restul banilor i-ar imparți catre familie, copii sau donații, arata un sondaj dezvoltat de platforma de cercetare de piața Frappe Digital. Astfel, potrivit sondajului, 35% din bani s-ar duce catre familia…

Au cerut demisia lui Grebla: Opozitia a reactionat dupa incidentul de securitate cibernetica produs in cadrul AEP

11:10, 14.04.2024 - Alianta Dreapta Unita cere presedintelui AEP, Toni Grebla, sa si dea demisia, dupa publicarea datelor personale ale potentialilor sefi de sectii de votare.Liderii Aliantei Dreapta Unita Catalin Drula, Eugen Tomac si Ludovic Orban subliniaza, intr un comunicat ca incidentul nici macar nu a fost o bresa…

Adio insomnii, cu melatonina?

05:15, 11.04.2024 - Melatonina este un hormon produs natural de glanda pineala din creier și este implicata in reglarea ciclului de somn-veghe, adica ajuta la alternarea intervalelor de timp in care o persoana doarme sau este activa. Melatonina reprezinta o recomandare uzuala de administrare sub forma de supliment pentru…

Ministrul Sanatații a facut anunțul. Cate doze de vaccin anti-Covid au fost distruse pana acum

18:30, 02.04.2024 - Alexandru Rafila a fost intrebat, luni seara, la un post TV, despre vaccinurile anti-COVID-19 pe care le-a cumparat Romania in pandemie.Ministrul Sanatatii a explicat ca s-au contractat initial 94 de milioane de doze, fiind redusa cantitatea la 80 de milioane.”S-au achizitionat efectiv 36 - 37 milioane…

Cate doze de vaccin anti-COVID mai are Romania in depozite

08:30, 02.04.2024 - Aproximativ 7 milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 au fost distruse sau urmeaza sa fie distruse in perioada urmatoare, iar 3 milioane de doze mai sunt in depozite. Potrivit ministrului Sanatații, Alexandru Rafila, s-au contractat initial 94 de milioane de doze, fiind redusa cantitatea la 80 de milioane.…

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

10:35, 13.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Un tratament preventiv impotriva bronșiolitei are o eficienta de 90% impotriva riscului de spitalizare

00:30, 12.03.2024 - Un tratament preventiv impotriva bronsiolitei, autorizat recent, a prezentat o eficienta de 90% in protejarea sugarilor in fata riscului de spitalizare in acest sezon epidemic in Statele Unite, au anuntat autoritatile americane din domeniul sanatatii, informeaza AFP, potrivit Agerpres. Tratamentul in…

Sondaj de opinie: Opiniile romanilor privind reducerea mandatului președintelui, respectiv apartenența politica comuna a președintelui și a premierului

20:05, 11.03.2024 - Metodologie: Sondajul de opinie a fost realizat de INSCOP Research la comanda agenției de știri News.ro. Datele au fost culese in perioada 22 – 29 februarie 2024. Metoda de cercetare: interviu prin intermediul chestionarului. Datele au fost culese prin metoda CATI (interviuri telefonice), volumul eșantionului…


Ce parere ai despre aceasta stire?