Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Uraganul Ian a făcut dezastru în Florida | Inundaţii catastrofale şi peste 2 milioane de case fără curent

Publicat:

Bilanțul deceselor provocate de in Florida nu poate fi calculat inca. Pagubele sunt uriașe, iar autoritațile spun ca ar putea fi cel mai mare dezastru natural din statul american.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inundații catastrofale in Brazilia: Bilanțul a urcat la 56 de morți

17:50, 04.05.2024 - Bilanțul victimelor inundațiilor in urma ploilor abundente din unlimele zile din statul Rio Grande do Sul, din sudul Braziliei, a crescut la 56 de morți, au anunțat sambata autoritațile locale, in timp ce zeci de persoane sunt date disparute, noteaza Mediafax.

Inundații catastrofale in Kenya. Un baraj s-a rupt, zeci de morți și alte zeci sunt date disparute

16:20, 29.04.2024 - Zeci de persoane au murit și altele au disparut dupa ce un baraj din Kenya s-a rupt. De vina sunt ploile torențiale care au provocat inundații catastrofale. Mii de oameni au fost nevoiți sa-și paraseasca locuințele.

Jumatate din orașele Chinei se scufunda: milioane de locuitori expuși riscului de inundații

13:21, 19.04.2024 - Un studiu recent, bazat pe date satelitare la nivel național și publicat in revista Science, arata ca aproape jumatate din marile orașe ale Chinei se confrunta cu niveluri de subsidența, de la moderate la severe. Acest fenomen expune milioane de persoane riscului de inundații.

Ce avere are Trump? O privire asupra activelor si veniturilor sale, in conditiile in care se apropie termenul-limita pentru depunerea cautiunii in procesul de la New York

10:56, 25.03.2024 - Intr-o postare, vineri, pe Truth Social, platforma sa sociala, Trump a spus ca nu a facut nimic gresit. Neplata cautiunii ar putea duce insa la confiscarea bunurilor sale de catre procurorul general din New York, Letitia James. Reuters trece in revista cateva dintre activele si sursele de venit ale…

Fenomene meteo catastrofale vor avea loc in Europa. Sunt anunțate inundații și temperaturi extreme

12:45, 12.03.2024 - Agenția de Mediu a Uniunii Europene a afirmat ca vor exista mai multe fenomene meteo extreme pe teritoriile statelor. Problemele climatice sunt reale și se cer masuri serioase pentru a face fața provocarilor intalnite.

O femeie din SUA a primit despagubiri de peste 72 de milioane de doari dupa ce a fost lovita si tarata de un autobuz

08:31, 04.03.2024 - O femeie din Florida, care a fost lovita si tarata de un autobuz din New York si a ramas partial paralizata, a obtinut despagubiri de 72,5 milioane de dolari in urma procesului intentat impotriva companiei de transport in comun a orasului, relateaza AP, citata de News.ro.

Avem inca pericol de inundații pe raul Lapuș. Avertismentul celor de la Apele Romane

14:55, 06.02.2024 - Avem mai multe zone din Maramureș afectate de inundații. Specialiștii Apele Romane Someș-Tisa spun ca la acest moment monitorizeaza cursurile de apa și lucrarile hidrotehnice. De asemenea, prin Dispecerat este asigurat fluxul informațional al datelor catre toate instituțiile implicate in gestionarea…


Ce parere ai despre aceasta stire?