Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UPDATE/Stoltenberg: NATO nu a discutat instituirea unei zone de interdicție aeriană sau a unei zone tampon în Siria

Publicat:

Instituirea unei zone de interdicție aeriana sau a unei zone tampon in nordul Siriei, conform unei propuneri a Turciei, nu a fost discutata de NATO, a declarat joi secretarul general al Alianței Nord-Atlantice, relateaza Reuters și AFP.

Foto: (c) / XINHUA FLUX

''Cred ca nu exista o cale simpla și directa de ieșire din aceasta problema'', a spus într-o conferința de presa comuna cu ministrul turc de externe . ''Nu a fost o problema discutata în cadrul NATO'', a afirmat el despre acest subiect.

''Am…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Turcia da o lovitura planurilor lui Klaus Iohannis de a fi șeful NATO. Ce anunț a venit de la Ankara?

14:20, 29.04.2024 - Turcia a decis sa sprijine candidatura prim-ministrului olandez in exercitiu, Mark Rutte, la functia de secretar general al NATO, a transmis luni agentia olandeza de presa ANP, citand diplomati de la NATO, potrivit Reuters.Turcia era unul din cele patru state membre ale Aliantei care nu isi anuntasera…

Baza militara americana din Siria, atacata cu rachete

11:06, 22.04.2024 - Cel puțin cinci rachete au fost lansate duminica din orașul irakian Zummar spre o baza militara americana din nord-estul Siriei, au declarat pentru Reuters doua surse de securitate irakiene și un oficial american.

Baza americana din Siria sub tirul rachetelor lansate din Irak

08:50, 22.04.2024 - Cel puțin cinci rachete au fost lansate duminica din orașul irakian Zummar spre o baza militara americana din nord-estul Siriei, au declarat pentru Reuters doua surse de securitate irakiene și un oficial american, noteaza Mediafax.

Raza de speranța pentru Ucraina: Anunțul facut de NATO in privința sistemelor antiaeriene

10:35, 20.04.2024 - Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de aparare antiaeriana suplimentare in Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anuntat vineri secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, transmit AFP si Reuters, portivit Agerpres.

Acord in NATO asupra trimiterii de sisteme de aparare antiaeriana pentru Ucraina

20:06, 19.04.2024 - Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de aparare antiaeriana suplimentare in Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anuntat vineri secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, transmit AFP si Reuters.

Personal diplomatic rus, expulzat din sediul NATO. Stoltenberg: „Realizau activitati de intelligence”

20:00, 05.04.2024 - Mai multi membri ai personalului diplomatic rus au fost expulzati din sediul NATO fiind suspectati de activitati de spionaj, a anuntat secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, intr-un interviu publicat vineri de tabloidul german Bild, citat de Reuters."Ne-am dat seama ca ei realizau…

La un pas de un conflict internațional! Israelul a bombardat consulatul Iranului din Siria

19:45, 01.04.2024 - Israel a atacat, luni, cladirea Consulatului Iranului din capitala Siriei, Damasc. In acest raid aerian al Israelului, in capitala Siriei, Damasc, a murit liderului Garzilor Revolutionare ale Iranului, Mohammad Reza Zahedi. Ambasadorul Iranului nu a fost ranit in urma atacului din Siria.O sursa de securitate…

Ghinion major pentru Iohannis! Londra anunța ca are alt favorit in cursa pentru șefia NATO

16:20, 22.02.2024 - Marea Britanie il sustine pe premierul in exercitiu olandez Mark Rutte pentru a-i succeda lui Jens Stoltenberg in functia de secretar general al NATO, a anuntat joi Ministerul de Externe britanic, potrivit Reuters si AFP. Rutte, care este considerat favorit sa preia postul de secretar general al…


Ce parere ai despre aceasta stire?