Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(update/live) Adunarea Generală a Procurorilor, continuă: Procurorii votează membrii noului CSP cu muzică de Crăciun, pe fundal

Publicat:

Procurorii se convoaca pentru a continua a Procurorilor, in care urmeaza sa fie aleși membrii al Procuraturii (CSP), dintre șapte candidați care au trecut Pre-vettingul. Ședința din 23 august a fost amanata.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(live/update) Glume și replici la ședința CMC. Pantea: Doamna Popa nu danseaza pe tribuna, așa ca fara muzica, va rog

13:05, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

(video/update) Ședința CSP: Procuraturile din Orhei și Glodeni au adjuncți noi. Despre cine este vorba

13:30, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi au fost mai multe subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

(live/update) CSP, in ședința: Inspecția procurorilor are trei membri noi. Despre cine este vorba

12:45, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt mai multe subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

(live/update) CSP, in ședința: Trei procurori, desemnați in Inspecția procurorilor

12:41, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt mai multe subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

(live/update) CSP, in ședința: Mai mulți candidați, intervievați pentru funcție in Inspecția procurorilor

11:21, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt mai multe subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

(live/update) CSP, in ședința: Munteanu, suparat, a cerut demisia lui Demciucin

10:10, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt patru subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

Adunarea Generala a Procurorilor, dupa formatul online, se va convoca și fizic

15:45, 29.02.2024 - Dupa ce astazi s-au convocat online, acuzatorii de stat ar urma sa participe și la o Adunare Generala a Procurorilor in format fizic. Propunerea in acest sens a șefei Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, a fost susținuta de majoritate. Astazi, s-au prezentat doua rapoarte, unul de activitate…

(live/update) Parlamentul, in ședința. Grosu catre deputații BCS: Daca sunteți tare obosiți, puteți sa va duceți. Vad ca muzica s-a pornit, e veselie in casa voastra

13:15, 29.02.2024 - Deputații se intrunesc in ședința astazi, 29 februarie. Pe ordinea de zi sunt 23 de subiecte, printre care și audierea Raportului anual de activitate a Guvernului Republicii Moldova pentru anul 2023.


Ce parere ai despre aceasta stire?