Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(UPDATE) Liviu Iolu: Valentin Mircea nu va pleca din funcția de șef al Corpului de control al premierului

Publicat:

(UPDATE) nu va pleca din funcția de șef al Corpului de control al prim-ministrului, decizia fiind luata in urma unei discuții intre acesta și premierul Dacian Cioloș, a anunțat, luni, purtatorul de cuvant al Executivului, . „Șeful Corpului de control și-a anunțat intenția de a pleca din Executiv inainte de declarațiile pe care le-a facut și care priveau reacția autoritaților in cazul unui cutremur. nu va pleca din funcția de șef al Corpului de control. Premierul a avut o discuție cu și au convenit ca pana la finalul acestui mandat șeful…

Citeste articolul mai departe pe radioiasi.ro…  

Sursa articol: radioiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

(live/update) CSP, cu ușile inchise: Plenul examineaza dosarele candidaților pentru funcția de PG in ședința inchisa

09:36, 24.05.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi, 24 mai, in ședința. Pe agenda sunt doua subiecte, printre care și examinarea dosarelor candidaților in cadrul concursului pentru funcția de Procuror General.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Candidatura propusa de BCS in funcția de memebru la Curtea de Conturi, respinsa

15:50, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) CSP, in ședința: Candidații la funcția de procuror, verificați in direct ce limbi straine cunosc. Doi candidați s-au retras din concurs

13:05, 16.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Procurorilor se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi este un singur subiect, cel cu privire la „procedura de selecție a unor candidați la funcția de procuror, cu 5 ani vechime in munca, inscriși in concursurile anunțate prin Hotararea CSP din 11.01.2024.

Marcel Ciolacu a anunțat ca renunța la funcția de premier: O sa ma schimb cat de curand!

19:00, 09.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, ca prim-ministrii se schimba unul pe am si el este al zecelea in aceasta serie. ”Si eu o sa ma schimb cat de curand, fiindca mandatul este pana la sfarsitul anului”, a mai spus seful Executivului, el precizand ca nimic nu se poate implementa in Romania fara…

(live/update) Irina Iacub, candidata la funcția de judecator la CSJ, in fața CSM: „Daca eu caștig 55 de mii de lei pe an, cum pot trai pe 100 de mii?

13:10, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

(live/update) Irina Iacub, candidata la funcția de judecator la CSJ, in fața CSM: „Comisia ma suspecteaza ca aș fi avut venituri nedeclarate”

12:55, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

Acuzații grave la adresa Codruței Kovesi. Motivele ascunse pentru care a preluat dosarul vaccinurilor

13:41, 15.04.2024 -  Fostul premier aduce acuzații grave la adresa lui Kovesi și spune ca procurorul șef european iși platește funcția prin manipularea cercetarilor.Declarațiile lui Victor Ponta au venit dupa ce Dacian Cioloș a dezvaluit in emisiunea Culisele Statului Paralel ca a ajutat-o pe Kovesi sa obțina funcția. „Are…

UPDATE. Șefa Administratiei Spitalelor Bucuresti, plasata sub control judiciar: „Probabil o sa ajung un fel de Navalnii”

13:15, 27.03.2024 - UPDATE: Directorul general al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București, Oana Sivache, a fost plasata sub control judiciar. Dupa audierile care au avut loc astazi, procurorii anti-corupție au decis plasarea directorului ASSMB sub control judiciar, pentru 60 de zile. La ieșirea din…


Ce parere ai despre aceasta stire?