Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UPDATE: Alarmă aeriană în întreaga Ucraina, rușii bombardează rețeaua energetică în mai multe regiuni

Publicat:

Alarma aeriana a fost declanșata sambata dimineața pe intreg teritoriul Ucrainei, cu excepția Crimeii ocupate de Rusia in 2014. In general, astfel de acțiuni sunt urmate de bombardamente in principalele localitați. De aceasta data, ținta principala a fost infrastructura energetica. Update: Rușii au lansat atacuri cu rachete asupra unor importante noduri energetice din districtele Kropyvnytskyi și Golovanovski din regiunea Kirovograd, lovind și instalația energetica din regiunea Odesa și orașul Rivne. Proprietarii tuturor intreprinderilor din cele doua regiuni, in special patronii magazinelor,…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rușii au atacat din nou Odesa cu rachete balistice și au ranit 13 persoane

07:55, 02.05.2024 - Un atac rusesc cu rachete a ranit peste 13 persoane in Odesa, un oras-port ucrainean deja vizat la inceputul acestei saptamani de atacuri mortale, au informat autoritatile locale in cursul noptii de miercuri spre joi.  

Rușii au fugit din Marea Neagra! Semn al neputinței sau strategie misterioasa?

05:25, 02.05.2024 - Rusia nu are in prezent nave de razboi desfașurate in Marea Neagra, a declarat miercuri Marina ucraineana, la scurt timp dupa ce Moscova a declarat ca Kievul a atacat Crimeea anexata cu rachete furnizate de SUA - folosind sisteme de rachete tactice ale armatei, sau ATACMS.

Rușii au atacat cu rachete balistice orașul Odesa și au ranit opt oameni. Invadatorii au țintit zone civile

20:10, 29.04.2024 - Armata rusa a lansat un atac cu rachete impotriva orașului Odesa in urma caruia au fost raniți opt oameni și a izbucnit un incendiu puternic la palatul studenților de la Universitatea de Drept din oraș, scrie Ukrainska Pravda.

Rușii ataca furibund cu diferite tipuri de rachete și drone Ucraina. Polonia și-a ridicat din nou aviația

11:10, 29.03.2024 - Din cauza atacului masiv cu rachete al trupelor ruse asupra Ucrainei in noaptea de 29 martie, Polonia a ridicat in aer avioane militare, a informat Comandamentul Operațional al Forțelor Armate din Polonia pe rețeaua de socializare X .

Șase raniți in urma atacului cu rachete rusești asupra orașului Mykolaiv, afirma Ucraina

18:41, 17.03.2024 - Cel puțin șase persoane au fost ranite duminica intr-un atac cu rachete rusești asupra orașului portuar Mykolaiv de la Marea Neagra, au anunțat oficialii ucraineni, dupa o lovitura in timpul nopții asupra portului Odesa, in ultima zi a alegerilor prezidențiale din Rusia, noteaza Reuters. “Poliția a…

Cel puțin 16 morți și peste 70 de raniți dupa un atac cu rachete asupra Odesa

18:25, 15.03.2024 - Rusia a lansat vineri rachete balistice asupra infrastructurii civila din orașul ucrainean Odessa, port la Marea Neagra, ucigand cel puțin 16 persoane și ranind peste 70, in cel mai sangeros atac al Moscovei din ultimele saptamani, au declarat oficiali ucraineni, relateaza Reuters.

Numarul morților dupa ce rușii au lovit cu o drona un bloc din Odesa a ajuns la șapte. Printre victime sunt doi copii mici

07:40, 03.03.2024 - Numarul morților dupa ce rușii au lovit cu o drona un bloc cu apartamente din Odesa, orașul port de la Marea Neagra, a crescut la șapte. Printre victime se afla un bebeluș și un copil de doi ani.

Alerta ariana in Ucraina, explozii puternice la Kiev - Rușii au lansat un atac masiv cu rachete din Marea Caspica și drone iraniene (VIDEO)

07:55, 07.02.2024 - Armata ucraineana a inregistrat lansarea de rachete de tip X-101/555 de pe bombardierele strategice rusești Tu-95MS din direcția Marii Caspice. In Ucraina, a fost declarata o alerta aeriana in mai multe regiuni, relateaza RBC-Ucraina, citand canalul de Telegram al Forțelor de Aparare din sudul Ucrainei…


Ce parere ai despre aceasta stire?