Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UPDATE - Accident pe linia 41. O femeie a fost lovită de tramvai

Publicat:

UPDATE - Circulația tramvaielor de pe linia 41 spre Piața Presei Libere s-a reluat in jurul orei 9:45, insa autobuzele liniei naveta vor mai circula pana la reglarea ritmicitații, a declarat,...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO | Accident mortal in București: Femeie lovita de o mașina chiar pe bulevard; circulația STB, deviata

13:55, 13.05.2024 - O femeie a fost lovita mortal, luni, de o mașina pe strada Barbu Vacarescu din București, anunța Brigada Rutiera a Capitalei. Polițiștii au fost sesizați luni, prin apel la 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Barbu Vacarescu.

Accident grav in Sectorul 2 al Capitalei. O femeie a murit, iar circulația este deviata / FOTO

13:30, 13.05.2024 - Un grav accident a avut loc in Sectorul 2 al Capitalei. O femeie a fost lovita de un șofer. Victima a fost resuscitata de medicii ajunși la fața locului, dar nu au mai putut face nimic și au fost nevoiți sa constate decesul, in timp ce circulația a fost deviata.

Accident la Valea Ursului, in Argeș. O femeie, lovita la cap

18:00, 25.04.2024 - Un eveniment rutier a avut loc și in dupa amiaza zilei de joi, 25 aprilie, in Argeș. A fost vorba despre un accident petrecut in satul Valea Ursului din comuna Bascov. Citește și: Video. Prinși in flagrant la Pitești. Vindeau droguri de risc și de mare risc! Potrivit celor de la ISU Argeș, in eveniment…

(update) O femeie, la pamant pe o trecere de pietoni de la Ciocana: Ce s-a intamplat

12:45, 29.03.2024 - update Potrivit poliției, femeia nu a fost lovita de o mașina. Acesteia i s-a facut rau și a cazut pe trecerea de pietoni. O femeie a fost lovita de o mașina, la Ciocana. Totul s-a intamplat astazi, 29 martie, in jurul orei 10:57.

(update) O femeie, la pamant pe trecere de pietoni de la Ciocana: Ce s-a intamplat

12:30, 29.03.2024 - update Potrivit poliției, femeia nu a fost lovita de o mașina. Acesteia i s-a facut rau și a cazut pe trecerea de pietoni. O femeie a fost lovita de o mașina, la Ciocana. Totul s-a intamplat astazi, 29 martie, in jurul orei 10:57.

UPDATE: Accident rutier mortal pe autostrada A 2 Bucuresti-Constanta!

16:56, 16.03.2024 - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pe autostrada A 2 Bucuresti Constanta, la kilometrul 61, in zona localitatiiLehliu Gara, judetul Calarasi, conducatorul unui autoturism a pierdut controluldirectiei si s a rasturnat in afara carosabilului.In urma impactului…

Accident in Arges. O femeie, lovita la cap, dusa la spital

15:35, 09.03.2024 - Un eveniment rutier a avut loc sambata, 9 martie, la orele pranzului, in Arges. Pompierii au fost solicitati sa intervina pentru asigurarea masurilor specifice, precum și pentru a acorda primul ajutor calificat unei victime in cazul unui accident.

(update) Accident spre Gara de Nord: Circulația troleibuzelor din zona, restabilita

11:20, 26.02.2024 - update A fost restabilita circulația troleibuzelor. Rutele menționate atesta intarzieri de pana la 30 minute. Un accident rutier a avut loc la intersectia strazilor Ismail si Calea Basarabiei spre Gara de Nord. Astfel, potrivit RTEC circulația troleibuzelor din zona este afectata.


Ce parere ai despre aceasta stire?