Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unul dintre presupuşii autori ai atentatului de la Barcelona: „Planificam un ATAC de proporții mult mai mari!”

Publicat:

Unul dintre presupusii autori ai atentatelor de la Barcelona a recunoscut marti, în instanta, ca celula planifica un atac de mai mari proportii, au declarat surse judiciare citate de BBC News. 

a fost primul care a depus marturie la Înalta Curte din Madrid, unde au comparut toti cei patru suspecti care au supravietuit atacului.

El a fost ranit în explozia care a distrus miercuri locuinta din Alcanar unde se crede ca teroristii au încercat sa construiasca bombe.



Chemlal a fost adus la tribunal în pijamale…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Scandal de proporții intre Realitatea Plus și partidul lui Piedone. S-a sunat la 112 și a intervenit Poliția

16:51, 15.05.2024 - O echipa a postului de televiziune Realitatea Plus a intrat in sediul de campanie al PUSL Sector 5, din Calea Rahovei, sub pretexul ca il așteapta pe liderul partidului Cristian Popescu Piedone pentru un punct de vedere.

Nadal impresioneaza in victoria de la Madrid impotriva lui Alex de Minaur

20:30, 27.04.2024 - Rafael Nadal a caștigat sambata meciul din turul doi al Masters-ului de la Madrid impotriva favoritului 10, Alex de Minaur. Așa cum a promis antrenorul Carlos Moya, evoluția lui Nadal impotriva australianului a foarte diferita de cea de la Barcelona.

Escrocherie de proporții cu 400 kg de aur furat de pe un aeroport din Canada 

21:40, 26.04.2024 - Pe un aeroport din Canada, hoții au furat 400 kg de aur pe care l-au topit și l-au transformat in bijuterii. In Canada, organele de drept care investigau un caz de furt a unor lingouri de aur au gasit in subsolul unui magazin de bijuterii un dispozitiv capabil sa rasuceasca și sa formeze brațari din…

Barbat din Lugoj, șantajat cu un viol pe care nu l-a comis. I s-au cerut bani pentru a nu fi anunțata poliția

17:10, 17.04.2024 - Un barbat in varsta de 23 de ani și soția acestuia in varsta de 30 de ani au vrut sa puna mana pe niște bani nemunciți, astfel ca l-au șantajat pe un barbat de 63 de ani. I-au pretins bani in schimbul tacerii asupra unui viol care insa nu s-a intamplat.

Primaria Constanta: O strada din cartierul Tomis Plus intra in reabilitare

11:35, 09.04.2024 - Astazi, 9 aprilie 2024, circulatia rutiera va fi inchisa pe strada Lyon, tronsonul delimitat de strazile Napoli si Madrid, in intervalul orar 08:00 16:00, potrivit Primariei Constanta.Conform edililor, este cea de a cincea strada care intra in reabilitare dupa ce au fost finalizate lucrarile de asfaltare…

SAGRADA FAMILIA Monumentala biserica a lui Antoni Gaudi va fi finalizata in curand

18:40, 29.03.2024 - Reprezentanții Fundației Sagrada Familia au declarat recent ca biserica Sagrada Familia din Barcelona, proiectata de Antoni Gaudi, va fi finalizata in 2026, ... The post SAGRADA FAMILIA Monumentala biserica a lui Antoni Gaudi va fi finalizata in curand first appeared on Informatia Zilei .

Dupa Ciolacu, și Ciuca trece pe modestie - Liderii PNL, fotografiați in tren (FOTO)

13:10, 16.03.2024 - Liderii liberali au preferat sa se deplaseze de la Barcelona la Madrid cu trenul. Distanța feroviara intre cele doua orașe este de 505 km și este parcursa in circa trei ore, potrivit companiei Caile ferate Spaniole - Renfe. Liderii PNL aflați intr-o vizita in Spania au preferat mearga de la Barcelona…

George Buhnici, jefuit in Barcelona: "Poliția o arde aiurea". Sfaturi pentru romanii care ajung in celebra metropola

19:30, 29.02.2024 - George Buhnici a postat un clip pe TikTok in care atrage atenția asupra unei probleme persistente in Barcelona, și anume numarul mare de talhaii și ineficiența poliției locale in gestionarea acestor cazuri. Chiar el insuși a fost jefuit de doua ori, scrie Stiri Diaspora ."Sa fii jefuit in Barcelona…


Ce parere ai despre aceasta stire?