Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unul dintre cei mai tehnici jucători pe care i-a avut LIGA I va juca în Germania! "Messi al Georgiei" e liber de contract din luna iulie!

Publicat:

-ar putea relansa cariera A®n Germania! Fostul atacant de la CFR Cluj a revenit A®n aceastAƒ varAƒ la Verona, sperA¢nd cAƒ A®l va convinge a doua oarAƒ pe cAƒ meritAƒ sAƒ joace A®n Serie A! Italienii nu au renunAat A®nsAƒ sAƒ-i mai prelungeascAƒ contractul, iar Chanturia este liber de la 1 iulie.

Citeste articolul mai departe pe stiridesport.ro…  

Sursa articol: stiridesport.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO. Proteste la Cluj! Activistul Dragan Flaviu manifesteaza o serie de proteste vazute de peste 700 de oameni la Cluj!

08:35, 23.05.2024 -  FOTO! Activistul și Diplomatul umanitar Dragan Flaviu, același care a acuzat Rusia și Palestina cu puțin timp in urma de genocid, crime impotriva umanitații și incalcarea drepturilor internaționale ale omului a inceput o serie de proteste la Cluj! In luna februarie a acestui an, Dragan Flaviu un diplomat…

Ține Parma in joc de glezne. De ce tergiverseaza discuțiile pentru prelungirea contractului!

13:35, 20.05.2024 - Dennis Man (25 de ani), extrema Parmei, nu se grabește sa semneze reinnoirea acordului scadent in iunie 2025 pentru ca ar aștepta oferte din Germania și Spania. Potrivit Sport Parma, golgheterul echipei gialloblu in sezonul trecut din Serie B, ar solicita o marire a salariului net stagional de la 1,2…

FOTO Golgheterul echipei naționale, intalnire emoționanta cu Cristiano Ronaldo in Arabia Saudita

18:36, 17.05.2024 - Liber de contract dupa desparțirea de CFR Cluj, Adrian Mutu a profitat de vacanța pentru o vizita in Arabia Saudita, unde s-a intalnit cu Ivan Rakitic și Cristiano Ronaldo, dar a participat și la antrenamentele celor de la Al Shabab.

Liber la infracțiuni in... Penitenciar: Cum facea bani un pușcariaș din Gherla cu metoda „Accidentul” / Racolase minori la colectat banii

07:30, 13.05.2024 - Un pușcariaș din Penitenciarul Gherla, județul Cluj, se dadea drept medic și suna batrani carora le cerea bani sub pretextul ca rudele lor au suferit un accident rutier. La colectat banii folosea inclusiv minori. 

Mercedes-Benz: 130 de ani de la debutul primei mașini de serie din lume

19:10, 05.04.2024 - In urma cu 130 de ani a fost lansata prima mașina care avea sa fie produsa in serie. Aceasta era Benz Motor-Velocipede, un model care a fost produs intre 1894 și 1902. Pentru a marca cei 130 de ani de la momentul lansarii, Mercedes-Benz a restaurat recent un exemplar original și a fost condus in jurul…

Percheziții in Cluj intr-un dosar de proxenetism. Femeie obligata sa se prostitueze in Germania

14:10, 03.04.2024 - Șapte percheziții au fost puse in aplicare, in data de 3 aprilie, in județele Cluj, Mureș și Bistrița-Nasaud intr-un dosar privind savarșirea infracțiunii de trafic de persoane și proxenetism.

S-a vandut parcul en-gros de la Afumați, cel mai vechi din Romania

06:50, 02.04.2024 - Tranzacție importanta pe piața spațiilor comerciale din Romania: dezvoltatorul de spatii industriale si logistice WDP a achizitionat Expo Market Doraly din Afumati, cel mai vechi parc en-gros, cash & carry si logistic urban din Romania. Expo Market Doraly de la Afumați era deținut de ARA Europe si Gheorghe…

Occidentul contesta „alegerile” din Rusia: „Nu sunt intrunite condițiile pentru un scrutin liber, pluralist și democratic”

13:41, 18.03.2024 - Franta si Germania au criticat luni modul de desfasurare a „scrutinului prezidential” din Rusia, organizat in perioada 15-17 martie si incheiat, deloc surprinzator, cu declararea lui Vladimir Putin drept caștigator.


Ce parere ai despre aceasta stire?