Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unul dintre cei mai importanți politicieni ai Europei a murit! Sute de mii de oameni, în lacrimi

Publicat:

Francezii o omagiaza pe , trecuta în nefiinta la vârsta de 89 de ani. Politician de succes si feminista convinsa, este amintita ca o sursa de inspiratie. 

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in prima zi de Paște: Doi oameni au murit, din cauza unui șofer cu permisul suspendat

14:55, 05.05.2024 - Doua persoane au murit duminica dupa ce mașina in care se aflau s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. Șoferul avea dreptul de a conduce anulat.Accidentul s-a petrecut pe DJ 221, in județul Braila.

(video) Doua elicoptere militare ale marinei malaeziene s-au lovit in aer: Zece oameni au murit. Momentul, filmat

09:40, 23.04.2024 - Zece persoane au fost ucise marți, dupa ce doua elicoptere militare s-au lovit in aer in timpul unei repetiții pentru o parada a Marinei Regale Malaeziene, a anunțat marina intr-un comunicat citat de Reuters, screi hotnews.ro .

A murit un fost și apreciat ministru al țarii! A fost pionierul cercetarii economice in Romania

10:41, 08.04.2024 - Ilie Șerbanescu, ministrul reformei in guvernul lui Victor Ciorbea, murit. Doctor in economie și publicit, proeminenta personalitate in lumea economica romaneasca, acesta implinise 81 de ani. Ultimii ani s-a luptat cu o crunta boala ce, din nefericire i-a adus sfarșitul. Mulți bancheri și politicieni…

16 martie: A murit Jean Monnet, renumit politician al Europei postbelice. Legatura sa cu comerțul de coniac

00:05, 16.03.2024 - La data de 16 martie 1457 a avut loc decapitarea lui Ladislau de Hunedoara, fiul cel mare al lui Iancu de Hunedoara și fratele lui Matia (Corvin). Este o zi neagra, in care s-au stins din viața numeroase personalitați marcante autohtone și internaționale: Jean Monnet și Constantin Brancuși.

Iegor Guzenko, unul dintre cei mai importanți propagandiști militari ruși, a murit. Cine s-ar afla in spatele lichidarii sale

20:30, 11.03.2024 - Mai multe canale importante de Telegram au dat imediat informații relevante despre incident. Guzenko insuși, care pana de curand era foarte activ pe canalul sau de Telegram, nu a mai postat de ceva timp. Ultima sa postare a fost publicata in aceasta dimineața la ora 11:04, cand militarul-propagandist…

Incendiu catastrofal in China - Cel puțin 14 oameni au murit

10:55, 24.02.2024 - Cel putin 15 persoane au murit, iar alte 44 au fost ranite intr-un incendiu, intr-un bloc, in estul Chinei, vineri, potrivit unui bilant provizoriu anuntat sambata de catre autoritatile orasului Nanjing, relateaza AFP, potrivit news.ro. Cauzele sinistrului fac oboiectul unei anchete, insa primele…

Un ucrainean in varsta marturisește cu lacrimi in ochi de ce s-a inrolat in armata: fiul sau a murit pe front. „Am plecat la razboi”

10:15, 20.02.2024 - Marturia unui soldat ucrainean in varsta a starnit un val de emoție pe rețelele sociale. Barbatul a declarat, cu lacrimi in ochi, ca a plecat pe front dupa ce fiul sau a fost ucis in razboiul declanșat de Rusia in Ucraina.


Ce parere ai despre aceasta stire?