Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume şi-a făcut de cap cu soţia şi amantele sale la un loc FOTO

Publicat:

Mogulul care face bani din tutun a reușit sa iși șocheze fanii din mediul online. El a publicat mai multe imagini pe contul sau de socializare in care apare alaturi de soție și doua dintre amantele sale.

TraversCandymanBeynon este fascinat de femei frumoase. Acesta și-a facut un palat asemanator vilei Playboy. Barbatul de 45 de ani traiește inconjurat de fete frumoase chiar daca e insurat.

Din cate se pare, vrea sa duca o viața de desfriu ca și sau . Acesta și-a denumit casa , iar din poze reiese lejer faptul ca și-a atins țelul.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cel mai cautat om din Orientul Mijlociu - Cei mai bogați oameni din lume ar da orice pentru o intalnire cu el

08:25, 06.05.2024 - Cine este omul pentru timpul caruia se lupta cei mai bogati oameni din lume, care isi doresc sa petreaca macar 10 minute cu el. Ce trebuie sa faca pentru a avea o sansa sa fie ascultati.

Taylor Swift, in topul celor mai bogați oameni de pe planeta. Cum arata lista anuala a miliardarilor Forbes

19:00, 03.04.2024 - Taylor Swift a devenit miliardara. Artista se afla in prezent in topul celor mai bogate persoane de pe planeta. Potrivit Forbes, cantareața americana este singurul muzician care a caștigat mai mult de 1 miliard de dolari numai din cantecele și interpretarile sale.

Clasamentul Forbes 2024: cine sunt cei mai bogați oameni din lume. Un nume surpriza iși face loc in topul miliardarilor

10:00, 03.04.2024 - Revista Forbes a publicat topul celor mai bogați 500 de oameni din lume, iar cea mai bogata persoana de pe planeta este Bernard Arnault, proprietarul majoritar al conglomeratului de bunuri de lux LVMH, a carui avere, potrivit Forbes, a crescut cu 10%, ajungand la 233 de miliarde de dolari. Elon Musk…

Dr. Cirstoiu iși apara averea. ”Ce ați fi vrut, sa merg cu trotineta?”

18:15, 29.03.2024 - Catalin Cirstoiu se apara dupa acuzațiile aparute in presa. Candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei spune ca și-a declarat toate bunurile și ca a muncit pentru tot ce are. ”Impreuna cu soția mea, am muncit de ne-au sarit capacele”, a aratat Cirstoiu.  Eu nu am incalcat nicio lege! Hai sa ne lamurim:…

Un eveniment grandios se anunța in India - nunta copiilor celor mai bogați oameni din țara

04:15, 29.02.2024 - Pentru cele mai bogate familii din India, o nunta este mai curind un spectacol extravagant menit sa-i uluiasca pina și pe cei mai bogați și mai puternici oameni din lume. In 2018, cel mai bogat om din India, Mukesh Ambani, i-a organizat fiicei sale, Isha, cea mai scumpa nunta pe care a vazut-o vreodata…


Ce parere ai despre aceasta stire?