Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unul dintre cei mai apropiați aliați ai lui Matteo Salvini va fi anchetat pentru trafic de droguri de parchetul italian

Publicat:

Procurorul general al Italiei a anunțat luni ca îl va investiga pe pentru posesie și vânzare de &"droguri lichide&" dupa ce acesta și-a dat demisia din poziția de strateg pentru social media al lui , relateaza Euractiv.

Vestea a declanșat ample comentarii în Italia întrucât multe din postarile de pe social media ale , partidul condus de Salvini, au vizat în mod repetat migranți prezentați drept traficanți de droguri și infractori.

Morisi a fost de asemenea responsabil pentru elaborarea mai multor strategii…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alegerile europene: Giorgia Meloni, premierul Italiei, este cap de lista a partidului sau de extrema dreapta. Vrea sa joace „un rol decisiv in schimbarea politicii europene”

12:30, 29.04.2024 - Lidera guvernului italian, Giorgia Meloni, a declarat duminica, dupa un discurs referitor la alegerile europene la o intalnire cu partizanii formațiunii sale politice de extrema dreapta Fratelli d’Italia, ca dorește sa „joace un rol decisiv in schimbarea politicii europene”. De aceea, ea dorește sa…

Giorgia Meloni a dat in judecata un profesor de 81 de ani dupa ce a spus despre ea ca e „neonazista in suflet

18:10, 16.04.2024 - Luciano Canfora, fost profesor de filologie greaca si latina la Universitatea din Bari, a fost inculpat marti pentru calomnierea prim-ministrului Italiei, Giorgia Meloni, informeaza AFP, citata de Agerpres.

A pupat-o pe Meloni la scara avionului. Premierul libanez credea ca e asistenta  

16:40, 29.03.2024 - Premierul libanez  a confundat-o pe o asistenta cu prim-ministrul Italiei, Giorgia Meloni. Najib Mikati a pupat-o la scara avionului, unde venise sa-si intampine oaspetele. Inregistrarea  a devenit virala pe retelele sociale. In clipul video, Najib Mikati este vazut in timp ce asteapta pe pista aeroportului…

Vicepremierul italian Salvini cere acceptarea realegerii lui Putin. „Poporul are intotdeauna dreptate cand voteaza”

18:10, 18.03.2024 - Vicepremierul italian de extrema dreapta Matteo Salvini s-a distantat luni de raspunsul critic al Occidentului fata de victoria categorica a lui Vladimir Putin la alegerile prezidentiale, spunand ca decizia alegatorilor trebuie acceptata, transmite Reuters.Putin, care a condus deja Rusia timp de aproape…

Vești proaste pentru fugarii din Italia: Giorgia Meloni promite sa ni-i trimita acasa pachet!

13:51, 16.02.2024 - Italia promite sa trimita fugarii romani inapoi acasa. Declarația facuta recent de președintele Consiliului de miniștri al Italiei, Giorgia Meloni, modifica esențial perspectiva eforturilor de combatere a criminalitații transfrontaliere și a fugii de justiție in Italia. Potrivit lui Meloni, deținuții…

ROMA Ciolacu: Romania si Italia trec intr-o noua etapa de dezvoltare

17:31, 15.02.2024 - Joi, 15 februarie, prim-ministrul Italiei, Giorgia Meloni și premierul Romaniei, Marcel Ciolacu au semnat... The post ROMA Ciolacu: Romania si Italia trec intr-o noua etapa de dezvoltare first appeared on Informatia Zilei .

Premierul Ciolacu, primit de Giorgia Meloni, șefa Guvernului italian. Cei doi vor avea declarații de presa VIDEO

13:21, 15.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a fost primit, joi, de omologul sau italian, Giorgia Meloni, la Villa Doria Pamphili de la Roma, cu ocazia vizitei de lucru pentru participarea sa la cea de-a treia ședința comune a guvernelor Romaniei și Italiei. Cei doi vor susține declarații de presa comune.


Ce parere ai despre aceasta stire?