Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Universitatea Politehnică are unul dintre cele mai performante institute de cercetare din țară. Specialiștii pot să vadă cum se mișcă electronii pe orbită cu microscoape ultraperformante

Publicat:

Universitatea Politehnica din Timișoara se lauda ca a finalizat cu succes cel mai important proiect finanțat din fonduri europene. Este vorba despre Institutul de Cercetari pentru , un proiect in valoare de 17,5 milioane de euro finanțat de , in care vor face cercetari la cel mai inalt nivel, pe echipamente de ultima […]Categorie: Featured Stiri Știri locale Taguri: cercetari echipamente de ultima generatie finantare europeana institut de cercetare microscoape performante nicolae robu proiect Timisoara universitatea politehnica viorel serban ( Citeste in continuare…

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț privind vanzarea de bunuri imobile – Cota actuala de 1/6 din teren extravilan in Timișoara, categorie de folosința arabil

17:25, 07.05.2024 - Anunț privind vanzarea de bunuri imobile – Cota actuala de 1/6 din teren extravilan in Timișoara, categorie de folosința arabil. D.G.R.F.P. Timisoara prin intermediul AJFP Timis organizeaza in data de 31.05.2024  ora 12.00 in localitatea Timisoara, str. Ghe.Lazar, nr.9 B, Amfiteatru  licitatia urmatoarelor…

Țeapa virala care se da in Romania: O treime din romani sunt victime sigure!

17:06, 03.05.2024 - Politia Romana, prin Institutul de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii, a efectuat un studiu privind descrierea obiceiurilor de utilizare a internetului de catre populatia adulta din Romania, rezultand, printre altele, ca aproximativ o treime dintre cei care au raspuns, atunci cand fac cumparaturi…

Marcel Ciolacu: Imi doresc ca Romania sa fie poarta de investiții a statului Qatar in UE

13:35, 17.04.2024 - Premierul a mai afirmat ca a propus premierului din Qatar realizarea unui task force care sa fie operationalizat foarte repede, in maximum o luna de zile. Despre investitii, Ciolacu a subliniat ca prioritatea este portul Constanta care a devenit cel mai important hub de distributie la Marea Neagra pentru…

Tuberculoza multidrogrezistenta, o problema sensibila in Romania, spune ministrul Rafila

23:40, 23.03.2024 - Tuberculoza multidrogrezistenta este o problema sensibila, care preocupa autoritațile din Romania, OMS și Comisia Europeana, Ministerul Sanatații straduindu-se sa asigure medicația și complianța la tratament, afirma ministrul Rafila. ”Problema tuberculozei multidrogrezistenta, care preocupa deopotriva…

Postul Paștelui, ocazie de detoxifiere. Specialiștii de la Spitalul CFR Timișoara ofera cateva sfaturi nutriționale

20:21, 19.03.2024 - Postul Paștelui sau Postul Paresimilor, cum e cunoscut in popor, este cel mai aspru post din anul bisericesc. In cele 40 de zile, care anticipeaza sarbatoarea Invierii Domnului nu se consuma deloc alimente de origine animala. Aceasta „pauza” de la mancarea animala poate insa veni și cu avantaje, precum…

S-a aflat de ce moldovenii nu se grabesc sa se angajeze in funcții publice

10:20, 12.03.2024 - Pe calea aderarii la Uniunea Europeana, Republica Moldova are nevoie de profesioniști competenți in administrația publica centrala și cea locala. Oamenii, insa, nu se grabesc sa se angajeze in funcții publice, arata un studiu realizat de Institutul pentru Inițiative Strategice. Un motiv ar fi salariile…

Un anestezist timișorean „spulbera" cele mai comune mituri despre pregatirea preoperatorie

12:00, 03.03.2024 - Informarea este unul din pașii esențiali pentru ca pacientul sa fie liniștit atunci cand trebuie sa treaca printr-o intervenție chirurgicala. Specialiștii spun ca e importanta examinarea de dinainte de operație pentru ca anestezia sa poata fi facuta in concordanța cu fiziologia pacientului și cu istoricul…

Frunza artificiala, invenția care poate converti energia solara

17:11, 28.02.2024 - Oamenii de stiinta chinezi, impreuna cu omologii lor internationali, au dezvoltat un nou tip de „frunza artificiala”, o pelicula fotoactiva cu metal lichid. Aceasta valorifica energia solara pentru a produce hidrogen prin descompunerea directa a apei, deschizand calea pentru o productie la scara larga…


Ce parere ai despre aceasta stire?