Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Universitatea Cluj va inaugura Cluj Arena cu IFK Goteborg sau Kuban-ul lui Dan Petrescu!

Publicat:

Finantatorule echipei , , a declarat ca negociaza cu cluburile si IFK Goteborg pentru un meci amical pentru data de 11 octombrie, cu care sa inaugureze noul stadion "".

Walter a explicat ca si-ar dori sa joace cu formatia din Krasnodar, deoarece acolo antreneaza , unul dintre cei mai iubiti jucatori din istoria recenta a Universitatii. Pojar este secundul lui la Kuban.

"Am purtat discutii cu Kuban despre acest meci, in proportie de 70-75 la suta ne-am inteles. Ramane sa…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

„U” Cluj, activa pe piața transferurilor. Doi jucatori au semnat

13:46, 30.05.2024 - Dorinel Oancea (27 de ani) și Gabriel Simion (26 de ani) și-au prelungit ințelegerile cu Universitatea Cluj. Cei doi au semnat contracte pana in vara anului 2025, fiind anunțați pe rețelele de socializare. „Dorinel Oancea continua la «U». Gabriel Simion, unul dintre jucatorii de baza in linia de mijloc…

De nervi, un fan dinamovist și-a spart televizorul dupa remiza cu „U” Cluj. Imaginea a devenit virala pe internet!

14:25, 05.05.2024 - Dinamo București a terminat la egalitate, scor 3-3, pe Cluj Arena, cu Universitatea Cluj, in runda cu numarul 8 din play-out-ul Superligii. Un suporter dinamovist și-a spart televizorul in urma rezultatului.

Universitatea Cluj - Dinamo 3-3, in penultima etapa din play-out-ul Superligii

23:25, 04.05.2024 - Universitatea Cluj si Dinamo Bucuresti au terminat la egalitate, 3-3, sambata seara, pe Cluj Arena, intr-o partida din etapa a opta a fazei play-out a Superligii de fotbal, penultima a sezonului.

Mircea Rednic: „Nu am fost periculoși deloc, nu puteam spera mai mult”

20:50, 30.03.2024 - Mircea Rednic s-a aratat suparat dupa evoluția elevilor sai pe Cluj Arena, deși UTA a obținut un punct in partida cu Universitatea Cluj. Antrenorul Batranei... The post Mircea Rednic: „Nu am fost periculoși deloc, nu puteam spera mai mult” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Jandarmii, intervenție in forța, dupa un scandal intre suporterii Universitații și ai CFR Cluj

11:40, 30.03.2024 - Jandarmii au intervenit sambata dimineața in zona Garii din Cluj-Napoca pentru aplanarea unui scandal in care au fost implicați suporteri ai echipelor de fotbal Universitatea și CFR. Potrivit unui comunicat al IJJ Cluj, sambata, in jurul orei 7:45, jandarmii au intervenit, in zona Garii Cluj-Napoca,…

Un arbitru roman din lotul de SuperLiga a vazut ursul!

14:05, 16.03.2024 - Nu este o gluma, ci realitatea in totalitate. Un arbitru roman din lotul de SuperLiga a avut parte vineri, 15 martie, la intoarcerea spre casa de la un  meci condus in play-out, de o intalnire mai puțin obișnuita intr-un oraș important din țara. Norocul sau a fost ca se afla in automobilul propriu și…


Ce parere ai despre aceasta stire?