Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un terorist kamikaze deghizat în polițist a semănat moarte în capitală: zeci de morți și răniți

Publicat:

Cel puțin 15 ofițeri au fost uciși joi într-un atac întreprins asupra Academiei de Poliție din capitala Somaliei, Mogadishu, de un terorist kamikaze deghizat în polițist, au anunțat oficiali somalezi, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. Trei morți și mai mulți raniți dupa ce un autobuz a cazut in raul Moika din Sankt Petersburg

18:30, 10.05.2024 - Trei pasageri ai unui autobuz au murit, iar alți șase sunt internați de urgența la spital, dupa ce autobuzul in care se aflau a cazut de pe un pod și a ajuns in raul Moika, vineri, in orașul rus Sankt Petersburg, a anunțat departamentul local al Ministerului pentru Situații de Urgența, potrivit Reuters.…

Atac rusesc asupra Harkovului. Șase morți și 10 raniți

09:31, 06.04.2024 - Un atac rusesc asupra orașului Harkov, al doilea oraș ca marime din Ucraina, a ucis șase civili și a ranit 10 persoane sambata dimineața, au declarat oficiali regionali, citați de Reuters.

Razboi in Ucraina, ziua 773. Șase morți și 10 raniți intr-un nou atac rusesc asupra Harkovului

08:20, 06.04.2024 - Un atac rusesc asupra orașului Harkov, al doilea oraș ca marime din Ucraina, a ucis șase civili și a ranit 10 persoane sambata dimineața, au declarat oficiali regionali, citați de Reuters. Poliția naționala ucraineana a declarat ca a fost vorba de un atac cu drone. Aceasta a publicat imagini cu flacarile…

Israelul a lovit Siria. Zeci de morți și raniți dupa atacurile din Alep

08:15, 29.03.2024 - Loviturile israeliene asupra orașului Alep, in nordul Siriei, vineri dimineața, au ucis 38 de persoane, inclusiv cinci membri ai grupului armat libanez Hezbollah, au declarat doua surse de securitate citate de Reuters.

ATAC TERORIST BREAKING NEWS: Zeci de morți și raniți impușcați intr-o sala de concerte dintr-un mall in Moscova

20:50, 22.03.2024 - Un atac armat urmat de o explozie a declanșat un incendiu major la sala de concerte Crocus City Hall de langa Moscova, lasand in urma 14 morți și provocand o situație de criza cu raspuns urgent necesar. The post ATAC TERORIST BREAKING NEWS: Zeci de morți și raniți impușcați intr-o sala de concerte dintr-un…

Schimb de focuri in timpul unei perchezitii, soldata cu mai multi morti si raniti, printre care și un polițist, in Belgia

17:35, 18.03.2024 - Un politist a fost ucis luni la Charleroi, in sudul Belgiei, in timpul unei perchezitii in cadrul unei anchete pentru trafic de arme si droguri, iar suspectul a fost ranit mortal in timpul unui schimb de focuri, a anuntat Parchetul acestui oras valon, informeaza AFP.

Doi morți și opt raniți dupa ce o drona a rușilor a lovit o cladire rezidențiala din Odesa

13:00, 02.03.2024 - Doua persoane au fost ucise, opt ranite și șase sunt inca date disparute dupa ce o drona a rușilor s-a prabușit sambata intr-un bloc de apartamente din orașul-port Odesa, din sudul Ucrainei, au declarat autoritațile, transmite Reuters.

O drona ruseasca s-a prabușit peste un bloc din Odesa: Doi morți și opt raniți

11:16, 02.03.2024 - Doua persoane au fost ucise, opt ranite și șase sunt inca disparute dupa ce o drona ruseasca s-a prabușit sambata intr-un bloc de apartamente din orașul portuar Odesa, in sudul Ucrainei, au anunțat autoritațile, citate de Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?