Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un șofer s-a răsturnat cu mașina și s-a apucat să își caute soția pe câmp, însă aceasta era acasă

Publicat:

Un șofer din Constanța a fost protagonistul unui accident bizar, dupa ce s-a rasturnat cu mașina intre localitațile Nisipari și Dorobanțu Gara. Speriat, șoferul a sunat la 112 și le-a spus celor de la urgențe ca in mașina se afla și soția lui, dar ca nu reușește sa o mai gaseasca, scrie ReporterNtv.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a murit dupa ce sotia lui a intrat cu masina intr-un cap de pod

18:01, 07.05.2024 - Un barbat a murit pe loc dupa ce masina condusa de sotia sa a lovit un cap de pod si s-a rasturnat in santul de pe marginea drumului.  O femeie, de 50 de ani, din Caransebeș, conducea luni dupa-amiaza un autoturism dinspre Baile Herculane catre Caransebeș. In localitatea Sadova Veche, la km 432, a parasit…

Accident rutier in Constanta! O masina cu numere de Tulcea s-a rasturnat (FOTO+VIDEO)

10:46, 27.04.2024 - Intr un accident rutier recent inregistrat in Constanta, o masina s a rasturnat pe strada Stefanita Voda, in apropiere de intersectia cu Aurel Vlaicu. Potrivit martorilor, un autovehicul cu numere de inmatriculare de Tulcea a fost implicat in incident.Conform primelor informatii, soferul vehiculului…

Un șofer, care fugise de Poliția Rutiera, s-a rasturnat cu masina, ranind un pasager. A fugit și de acolo

14:05, 26.03.2024 - Un barbat din Constanta a fost retinut pentru 24 de ore, marți, 26 martie 2024, fiind cercetat pentru vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si parasirea locului accidentului.

Accident provocat de un adolescent: Un baiat de 16 ani a luat mașina parinților și s-a rasturnat cu ea

09:40, 22.03.2024 - Gestul inconștient al unui adolescent putea duce la o tragedie. Baiatul de 16 ani a furat mașina parinților și s-a urcat la volan, insoțit de doi prieteni, minori și ei. Dupa cațiva kilometri, adolescentul a pierdut controlul asupra volanului și a provocat un accident.

Marturia tulburatoare a soției barbatului ucis de mașina condusa de un cunoscut bancher. „Nu i-a pasat, nici nu s-a uitat”

15:15, 20.03.2024 - Radu Grațian Ghețea, un cunoscut bancher din Romania, a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, dupa ce a provocat un accident mortal in județul Constanța, intrand pe contrasens. Soția victimei spune ca, „oricat de dreapta și corecta ar fi legea”, pentru ea „nu poate face dreptate”

Accident cumplit in Constanța! Un barbat de 59 de ani, angajatul unei firme de paza, a murit pe loc dupa ce s-a rasturnat cu masina / FOTO

08:31, 19.03.2024 - Un accident cumplit a avut loc, cu puțin timp in urma, in Constanța. Un sofer in varsta de 59 de ani, angajat al unei firme de paza, a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina pe DN2A, intre localitatile Curcea si Stupina, din judetul Constanta.

Accident cumplit pe Autostrada Soarelui! Un mort și trei raniți dupa ce o mașina s-a rasturnat

17:25, 16.03.2024 - O persoana a murit și trei au fost ranite, sambata, dupa ce mașina in care se aflau s-a rasturnat pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona lcoalitații Lehliu Gara, din județul Calarași.

Grav accident pe Autostrada Soarelui! O persoana a murit și alte trei au fost ranite, dupa ce o mașina s-a rasturnat. Traficul spre București este blocat 

17:06, 16.03.2024 - Un accident grav a avut loc pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona localitații Lehliu Gara, din județul Calarași. O persoana a murit și alte trei au fost ranite, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat. Traficul spre București este blocat.


Ce parere ai despre aceasta stire?