Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un rus care pretinde că dacii se trag din slavi a primit interdicție de intrare în România. El urma să promoveze teza că limba română nu are nici o legătură cu limba latină

Publicat:

Autoritațile române i-au interzis intrarea în România cercetatorului rus A.I.Umnov-Denisov, care venise sa țina o conferința despre descendența slava a dacilor. Acesta a fost trimis înapoi în Rusia de pe , potrivit unei postari a ambasadei. El venise în România pentru a-și prezenta tezele pan-slaviste, care susțin ca limba româna nu are nici o legatura cu limba latina.

Aceste teze sunt utilizate în mod constant de propaganda oficiala rusa pentru a slabi legatura dintre România și Occident.

Umnov –…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Pretențiile lui Kelemen Hunor la intalnirea cu Marcel Ciolacu și Viktor Orban

23:55, 04.04.2024 - Kelemen Hunor nu se dezminte și face din ipocrizie un fel de a fi, o politica pe care o servește celor creduli și aserviți altor interese decat ale Romaniei. Miercuri, la București, președintele UDMR, Kelemen Hunor, a avut convorbiri tete-a-tete cu premierul ungar Viktor Orban, urmate mai apoi de discuții…

Nava River Adagio a adus la Constanta turisti americani

13:30, 03.04.2024 - Nava fluviala River Adagio a sosit, astazi, la terminalul de pasageri al portului Constanta, avand la bord 149 de turisti, majoritatea americani. Constanta este punctul final al croazierei pe Dunare. Turistii vor vizita obiective turistice din Constanta ndash; Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie,…

Universitatea „Ovidius” din Constanța a devenit membru fondator in Asociația Școala Naționala pentru Energie Nucleara

16:51, 02.04.2024 - Universitatea „Ovidius” din Constanța (UOC) a devenit, vineri, 29 martie 2024, membru fondator al Asociației Școala Naționala pentru Energie Nucleara – SNEN. Universitatea Naționala de Știința și Tehnologie POLITEHNICA București a gazduit Adunarea Generala de inființare a asociației, creata cu scopul…

ZIUA LIVE: Aurelia Lapusan - Literatura este cultura. Fara cultura oamenii nu sunt completi“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

14:10, 20.03.2024 - Poeta, prozatoarea si publicista Aurelia Lapusan este invitata la ZIUA LIVE cu prilejul lansarii romanului sau "Flori de busuioc".Lansarea volumului aparut la editura Upstitute din Bucuresti va avea loc joi, 21 martie, la ora 17.00, la Biblioteca Judeteana "Ioan N. Roman" Constanta. Miercuri 20 martie…

Cate din limbile vorbite in lume vor disparea pana la finalul secolului

14:25, 06.03.2024 - „O data la doua saptamani, o limba de pe glob moare”, potrivit datelor UNESCO, iar mai mult de jumatate din limbile vorbite in lume vor disparea pana la finalul secolului. Deși romana nu este in pericol, au intrat in vorbirea curenta tot mai multe cuvinte și expresii din limbile de circulație internaționala.…

MAE, reacție dupa moartea lui Aleksei Navalnii: „O pierdere uriasa in eforturile pentru consolidarea valorilor democratice”

10:50, 17.02.2024 - MAE condamna incalcarile dreptului internațional in Rusia dupa moartea lui Alexei Navalni i: ”O pierdere uriasa in eforturile pentru consolidarea valorilor democratice” Ministerul Afacerilor Externe isi exprima regretul profund ca urmare a anuntului despre decesul in inchisoare al politicianului rus…

Ambasadorul Frantei, primit de Titus Corlatean - a fost subliniata importanta strategica a securitatii in zona Marii Negre

13:16, 07.02.2024 - Presedintele Comisiei pentru politica externa a Senatului, Titus Corlatean, l-a primit, marti, pe ambasadorul Republicii Franceze la Bucuresti, Nicolas Warnery, la inceputul mandatului sau in Romania, pe agenda intrevederii figurand teme privind agenda bilaterala si cooperarea multilaterala, in cadrul…

Proiect de știința participativa pentru elevi, profesori, voluntari și comunitațile locale din Geoparc

13:25, 29.01.2024 - Calitatea surselor alternative de apa (ex. fantani, izvoare) de pe teritoriul Geoparcului Internațional UNESCO Țara Hațegului și in ce masura consumul apei are impact asupra schimbarilor climatice și a calitații vieții noastre vor fi analizate in cadrul unui proiect de știința participativa (citizen…


Ce parere ai despre aceasta stire?