Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un român care a transportat un camion cu imigranţi, CONDAMNAT la 4 ani de închisoare în Marea Britanie

Publicat:

Soferul de camion a fost oprit cu camionul sau inregistrat in Spania, de catre politia de frontiera, in portul Newhaven. Venise in din nordul Frantei, din Dieppe in data de 11 noiembrie, anul trecut, scrie dailymail.co.uk.

La controlul camionului, politistii au descoperit ascunsi imigranti extracomunitari printre piesele de biciclete. Erau 11 albanezi si doi indieni ascunsi sub cabina soferului.

Gherghina a fost acuzat ca a facilitat incalcarea legii privind imigratia si apoi arestat. Ulterior, soferul roman a fost judecat si a pledat "vinovat",…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Roman, condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un barbat in Italia. Criminalul și-a recunoscut fapta: ”Sunt vinovat”

21:50, 26.04.2024 - Sentința record pentru un roman din Italia! Daniel Ispas a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un patron de restaurant in viale dei Caduti. Criminalul a fugit de la locul tragediei, dar a fost prins ulterior de polițiștii. De teama ca va fi condamnat la inchisoare pe viața.

Un roman a fost condamnat la inchisoare in Spania, dupa ce l-a otravit pe batranul pe care il ingrijea. Victima a baut soluție de desfundat țevi

13:00, 24.04.2024 - Un roman a fost gasit vinovat și condamnat la inchisoare, dupa ce l-a otravit pe batranul pe care il ingrijea. Potrivit autoritaților, victima a baut soluție de desfundat țevi, in urma unui act intenționat.

Roman, condamnat la cinci ani de inchisoare, dupa ce și-a obligat fratele mai mic sa fure, inca de cand acesta avea 12 ani. Baiatul primea liber numai in zilele de marți

12:01, 17.03.2024 - Un roman in varsta de 41 de ani a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, in Franța. Autoritațile franceze ar fi luat o astfel de decizie dupa ce barbatul și-a obligat fratele mai mic sa fure, inca de cand acesta avea 12 ani. Baiatul avea liber numai in zilele de marți.

Internationalul marocan Ilias Chair a fost condamnat la inchisoare pentru ca i-a spart capul unul barbat cu o piatra

21:45, 23.02.2024 - Internationalul marocan Ilias Chair, aflat sub contract cu gruparea Queens Park Rangers, a fost condamnat vineri de tribunalul penal din Anvers la doi ani de inchisoare, din care jumatate cu suspendare, ca urmare a unei incaierari care a avut loc in 2020, relateaza La Libre Jucatorul in varsta de…


Ce parere ai despre aceasta stire?