Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un român a îngrozit Marea Britanie. A fost expulzat, după ce l-a bătut crunt pe bătrânul pe care-l îngrijea

Publicat:

Românii au devenit din nou subiect pentru presa britanica. Un îngrijitor de 46 de ani, care a fost condamnat în urma cu doi ani pentru ca l-a batut cumplit pe batrânul de care se ocupa, a fost deportat.

În octombrie 2014, a fost condamnat la 18 luni de închisoare, dupa ce si-a pierdut cumpatul si l-a lovit cu bestialitate pe cel pe care trebuia sa-l îngrijeasca.

Britanicul de 86 de ani, care suferea de dementa, a fost gasit într-o balta de sânge, dupa corectia aplicata de român.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Femeie cadru militar, acuzata ca si-a batut crunt fetita de doua luni

13:15, 18.04.2024 - O femeie angajata in Armata a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzata ca si-a batut crunt fetita in varsta de doar doua luni, copilul fiind transportat la spital cu traumatism cranio-cerebral, fractura os parietal, fracturi costale, fracturi la umar si la o mana.

O femeie angajata in Armata, arestata preventiv! Și-a batut crunt fetita de doua luni

12:40, 18.04.2024 - O femeie angajata in Armata a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzata ca si a batut crunt fetita in varsta de doar doua luni, copilul fiind transportat la spital cu traumatism cranio cerebral, fractura os parietal, fracturi costale, fracturi la umar si la o mana.La data de 14.04.2024,…

Primar de comuna, condamnat pentru ca a batut o angajata la Primaria Targu Jiu. PSD miza pe el la alegerile locale

11:30, 11.04.2024 - Madalin Palița, primarul comunei Danești (Gorj), a fost condamnat definitiv la 1 an și 4 luni de inchisoare pentru un termen de supraveghere de doi ani, pentru ca a lovit o localnica la locul ei de munca.

Roman condamnat in Franta dupa ce ar fi incercat sa rapeasca un baietel de 5 ani dintr-o benzinarie

18:45, 04.04.2024 - Un sofer de TIR roman a fost arestat si condamnat la un an de inchisoare, dupa ce a incercat sa rapeasca un baietel de cinci ani dintr-o benzinarie din Franta. Un roman, de 47 de ani, a incercat sa rapeasca un copil de cinci ani din parcarea unei benzinarii din localitatea franceza Antran. Barbatul,…

Caz halucinant in Mehedinți. O primarița ar fi batut crunt un localnic. Femeia ar fi fost nervoasa ca nu o voteaza: ”Este lovit la cap”

13:35, 03.04.2024 - Un caz halucinant a aparut in Mehedinți. O primarița este acuzata ca ar fi batut un barbat, dupa ce ar fi refuzat sa o voteze. Barbatul ar fi ranit grav și ar fi ajuns la spital din cauza loviturilor pe care le-a primit. Iata cum se apara primarița!

Tanar din Botoșani, batut crunt in gara din Bacau. A fost transportat la spital

17:30, 17.03.2024 - Tanar din Botoșani, batut crunt in gara din Bacau. A fost transportat la spital Un barbat in varsta de 33 de ani, din Botoșani, a fost agresat in urma unei discuții tensionate cu un alt barbat, vineri seara, in jurul orei 19.45, in gara din Bacau. Echipajul de jandarmi din Bacau a intervenit imediat…

Ediție speciala de 8 martie a emisiunii „Romanii au Talent”: Artiștii internaționali vor uimi publicul

15:20, 08.03.2024 - Cea de-a cincea ediție din sezonul #14fenomen al emisiunii „Romanii au Talent” va fi marcata de un spectacol neașteptat. Se pregatește o ediție speciala, de 8 martie, in care scena va fi luminata de prezența unor artiști excepționali din Austria, Georgia, Marea Britanie și chiar din Las Vegas.

Un rus batut de fiul liderului cecen a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare

14:05, 27.02.2024 - Un rus, batut de fiul liderului cecen Ramzan Kadirov care il acuza ca a ars un exemplar de Coran, a fost condamnat marti la trei ani si jumatate de inchisoare in Cecenia, informeaza AFP, potrivit Agerpres. In varsta de 20 de ani, Nikita Juravel a fost acuzat de "huliganism" si de "incalcare a dreptului…


Ce parere ai despre aceasta stire?