Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un post de televiziune își schimbă numele

Publicat:

Look TV, postul deținut de Adrian Tomșa, iși va schimba numele in Profit.ro, in urma unei colaborari cu Profit.ro, deținut de Studiourile noului post vor fi la , chiar in spațiul &i...

Citeste articolul mai departe pe pandurul.ro…  

Sursa articol: pandurul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vremea se schimba. Meteorologii anunța ploi, furtuni, descarcari electrice și chiar grindina

17:11, 02.06.2024 - Dupa temperaturi de peste 30 de grade, ANM anunța ca vremea se va schimba in toata țara. Se vor inregistra ploi, furtuni, descarcari electrice și chiar grindina. „Instabilitatea atmosferica va fi in creștere”, spun meteorologii.

Xtra Night Show. Și-a luat mașina visurilor și nu se oprește aici! Cuza de la Noaptea Tarziu, adevarul despre banii pe care ii face din televiziune: „De foame nu mori”

10:36, 28.05.2024 - Cuza de la Noaptea Tarziu și-a cumparat in urma cu cateva luni mașina la care a visat mereu. Fostul concurent de la Te cunosc de undeva spune ca a muncit mult ca sa iși poata permite bolidul de lux, achiziție cu care se mandrește.

Se redeschide un hotel celebru din București, deținut de libanezi. A fost inchis din cauza pandemiei

12:00, 15.05.2024 - Hotelul de 4 stele Bucharest Unirii Square, deținut de familia libaneza Sarieddine, va fi redeschis luna aceasta printr-o afiliere la lanțul internațional Accor, conform informațiilor publicate de Profit.ro. Situat in apropierea Pieței Unirii din Capitala, hotelul a fost inchis in martie 2022 din cauza…

VIDEO | Evadare ca in filme pe o autostrada din Franța: Un convoi a fost atacat, doi polițiști au murit, iar un deținut a evadat

17:26, 14.05.2024 - O evadare spectaculoasa a avut loc pe o autostrada din Franța. Un convoi care transporta un deținut a fost atacat pe șosea de mai multe persoane inarmate. Doi polițiști au murit in urma luptelor, iar un deținut a evadat.Atacul a avut loc marți, in jurul orei locale 11.

Gafa de proporții a primarului din Targu Jiu. Ce a putut spune despre ansamblul brancușian la o televiziune online

17:30, 09.05.2024 - Primarul municipiului Targu Jiu, conferențiar la Universitatea „Constantin Brancuși“, a comis o gafa de proporții in timpul unei emisiuni de la un post online. Acesta a spus ca ansamblul brancușian de la Targu Jiu va fi singurul obiectiv material din Romania inclus in patrimoniul UNESCO.

Surpriza de proporții! Viktor Orban ar fi preluat controlul Euronews, unul dintre cele mai mari canale de televiziune din Europa (presa)

21:21, 12.04.2024 - Entitati apropiate de premierul ungar Viktor Orban au participat in secret la preluarea principalului post TV de stiri european, Euronews, conform unei investigatii realizate de media maghiare, franceze si portugheze, citata vineri de AFP, scrie AGERPRES.

FIFA ajunge la o ințelegere in procesul intentat de un promotor sportiv deținut de miliardarul Ross

11:45, 09.04.2024 - FIFA a soluționat un proces antitrust care acuza organismul de conducere al fotbalului mondial ca a interzis ilegal cluburilor și ligilor straine sa organizeze meciuri oficiale in Statele Unite, relateaza Reuters, potrivit mediafax.

Un fost ministru și om de televiziune din Franța a murit. Era nepotul lui Francois Mitterrand: doliu uriaș

08:05, 22.03.2024 - Nepot al fostului presedinte francez Francois Mitterrand, ministru in mandatul lui Nicolas Sarkozy, Frederic Mitterrand, o personalitate deosebita, un mare cinefil, a anuntat in aprilie 2023 ca este "bolnav", fara sa dea detalii, relataeza AFP preluat de Agerpres."Moartea lui Frederic Mitterrand ma…


Ce parere ai despre aceasta stire?