Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un politician ucrainean a fost arestat pentru că a luat mită de la soldați

Publicat:

Un deputat regional ucrainean din regiunea Ternopil, in vestul tarii, a fost retinut de Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) sub acuzatia de luare de mita de pina la 6.000 de dolari in schimbul folosirii influentei sale pentru ca unii militari sa nu fie trimisi pe front, scrie Agerpres, cu referire la EFE. Potrivit unui comunicat al serviciului secret ucrainean, politicianul a fost prins i

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Fost combatant ucrainean, arestat pentru colaborare cu Rusia in scopul facilitarii bombardamentelor ruse in Harkov

13:45, 25.04.2024 - Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a anuntat arestarea unui veteran al armatei acuzat de colaborare cu Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB) pentru ca a facilitat bombardamente in regiunea de frontiera Harkov, tinta privilegiata a loviturilor Moscovei.

Ce face acum Reznikov, fostul ministru ucrainean al Apararii in al carui mandat instituția a fost vizata de un scandal de corupție, in plin razboi

20:05, 14.04.2024 - Oleksii Reznikov, fostul ministru al apararii al Ucrainei demis de președintele ucrainean Volodimir Zelenski in 2023, a devenit noul director al Programelor de Securitate și Aparare din cadrul think-tank-ului Institutul ucrainean al Viitorului, relateaza Ukrainska Pravda, citata de hotnews.ro .

Momentul in care mașina unui agent ucrainean trecut de partea Rusiei sare in aer, la Moscova (video)

20:26, 12.04.2024 - Un fost ofiter al Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU) a fost ranit vineri intr-un incident in care a fost implicat vehiculul sau la Moscova, au informat agentiile de presa ruse TASS si RIA Novosti, relateaza AFP, conform Agerpres.

Un rus care asambla și lansa drone pentru Ucraina a fost arestat la Moscova

12:05, 15.03.2024 - Serviciul Federal de Securitate (FSB) al Rusiei a anuntat vineri ca un cetatean rus a fost arestat la Moscova sub suspiciunea de tradare si ca acesta a marturisit ca asambla si lansa drone in folosul Ucrainei, informeaza Reuters, preluat de Agerpres.

Danemarca și-a transferat toata artileria in Ucraina: „Exista inca muniție in depozitele din Europa”

20:06, 18.02.2024 - Danemarca a predat toata artileria sa Ucrainei, a declarat premierul Mette Frederiksen la Conferința de Securitate de la Munchen. Potrivit ziarului Jyllands-Posten, ea a criticat țarile UE pentru ca nu fac suficient pentru Kiev, noteaza The Moscow Times, potrivit hotnews.ro .

Orașul ucrainean Avdiivka „risca” sa cada, avertizeaza Casa Alba

07:26, 16.02.2024 - Atacat de armata rusa, orașul Avdiivka din estul Ucrainei risca sa cada, a avertizat joi purtatorul de cuvant al Consiliului Național de Securitate al Casei Albe, John Kirby, citat de hotnews.ro .

Volodimir Zelenski merge la Paris vineri pentru a semna un tratat de securitate bilateral Ucraina-Franța

12:35, 15.02.2024 - Acordul vine in urma promisiunilor facute de aliații occidentali la summitul NATO de la Vilnius din iulie 2023, scrie Politico. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski va merge la Paris, vineri, pentru a semna un un tratat bilateral de securitate cu Franța, a anunțat joi Palatul Elysee.„Intr-un moment…

Zelenski va vizita Europa de Vest pentru a discuta despre ajutorul acordat Ucrainei

23:55, 12.02.2024 - Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, va vizita in curind Parisul și Berlinul pentru a obține mai mult sprijin militar, pe fondul problemelor cu finanțarea din partea SUA. Acest lucru a fost raportat de agenția de știri Bloomberg luni, 12 februarie, citindu-și sursele. Șeful statului ucrainean…


Ce parere ai despre aceasta stire?