Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un oficial SUA susţine că ruşii au penetrat sistemele de înregistrare a alegătorilor înaintea scrutinului din 2016

Publicat:

Sefa diviziei de securitate cibernetica din cadrul Departamentului de , , a declarat intr-un interviu acordat in exclusivitate NBC, ca rusii au reusit sa penetreze o serie de sisteme pentru inregistrarea alegatorilor inainte de scrutinul prezidential din noiembrie 2016.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rușii continua atacurile in regiunea Harkov. Rusia susține ca a ocupat cinci sate de langa granița dupa incursiunea de vineri

21:55, 11.05.2024 - Lupte aprige au continuat sambata in regiunea Harkov din nord-estul Ucrainei aproape de granița cu Rusia, la o zi dupa ce forțele ruse au incercat sa strapunga apararea ucraineana, insa ucrainenii au reușit pana acum sa le respinga atacurile, iar acestea nu au reușit sa avanseze.

Microsoft vrea ca tu sa instalezi cat mai multe aplicații din magazinul oficial așa ca simplifica acest proces

12:00, 23.04.2024 - Microsoft imbunatațește experiența descarcarii aplicațiilor din magazinul Windows din browser. Compania a dezvoltat ceea ce numește o „versiune undocked a magazinului Microsoft” care funcționeaza ca un executabil obișnuit pentru a instala aplicații din Microsoft Store. In loc de a lansa Microsoft Store…

Iranul nu intenționeaza sa riposteze imediat impotriva atacurilor israeliene, susține un oficial iranian

11:06, 19.04.2024 - Un oficial iranian de rang inalt a afirmat pentru agenția de știri Reuters ca „Iranul nu are niciun plan de represalii imediate impotriva Israelului", la cateva ore dupa un atac lansat asupra orașului iranian Isfahan, despre care se spune ca ar fi fost efectuat de Israel, relateaza BBC.

Centura Verde București-Ilfov, in noul Cod Silvic. Ministerul Mediului susține oficial demersul

13:05, 12.04.2024 - De aproape jumatate de an, proiectul de lege ce constituie piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov sta blocat la ultima comisie din Camera Deputaților, cea pentru agricultura.

Moscova susține ca are probe privind implicarea Ucrainei in atentat. SUA raspund ca rușii sunt niste ”negutatori de balegar”

11:30, 31.03.2024 - Rusia a anuntat joi ca detine ”proba” care arata ca autorii atentatului soldat cu 143 de morti in apropiere de Moscova intretineau legaturi cu ”nationalisti ucraineni”, acuzatii catalogate de catre Statele Unite drept ”propaganda absurda”, relateaza AFP.

Rușii continua sa dea vina pe ucraineni pentru atacul ISIS din Moscova. Comisia de Investigații susține ca are „dovezi”

17:16, 28.03.2024 - Rusia susține ca are „dovezi” ca barbații inarmați care au ucis peste 140 de persoane intr-un atac asupra unei sali de concerte din Moscova saptamana trecuta au legaturi cu „naționaliștii ucraineni”, scrie SkyNews care citeaza presa de stat din Rusia.

1 din 4 bucureșteni ar avea de suferit in urma unui cutremur major. Fundația Comunitara București susține pregatirea individuala drept soluție in situația unui dezastru seismic

14:40, 01.03.2024 - Un bucureștean din patru ar suferi pierderi majore in cazul unui mare seism, fie ca e vorba de pierderea propriei vieți, a unei rude sau cunoștințe, a adapostului sau a locului de munca etc., arata un calcul bazat pe estimarile Departamentului pentru Situații de Urgența. Cu toate acestea, discuțiile…

Un oficial american de rang inalt, in vizita la Tiraspol cu doar o zi inainte de scandalosul „congres” privind „alipirea la Federatia Rusa”

08:50, 28.02.2024 - Christopher Smith, un oficial de rang inalt al Departamentului de Stat al SUA care se ocupa de zona Europei de Est, aflat in vizita in Republica Moldova, a fost marti la Tiraspol, unde a avut o intrevedere cu liderul regiunii transnistrene Vadim Krasnoselski, la care a participat si responsabilul pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?