Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un nou studiu despre cât durează anticorpii după îmbolnăvirea de COVID-19. Persoanele cu alte afecţiuni, care trec prin boală, şi mai protejate

Publicat:

Un studiu publicat miercuri de Universitatea de Medicina din Graz, Austria, arata ca nivelul de anticorpi se mentine stabil timp de opt luni de la infectia cu SARS-CoV-2. Totodata s-a observat ca cei care aveau patologii prealabile au dezvoltat un nivel mai ridicat de anticorpi si un grad mai mare de protectie, relateaza EFE.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sectorul 4 a demarat lucrarile de construire, de la zero, a Centrului de Diagnostic, Tratament și Cercetare a Tuberculozei

15:36, 10.04.2024 - Noul centru de specialiate, ce va funcționa in subordinea Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” va fi edificat in Calea Șerban Voda  nr. 189. La finalul lucrarilor tocmai incepute, instituția va deveni un reper, un model de structura spitaliceasca  ce va indeplini toate cerințele europene…

Persoanele cu boli de inima sufera intai modificari la nivelul creierului (studiu)

01:06, 31.03.2024 - O noua analiza la care au participat peste 13.000 de persoane a relevat ca modificarile vaselor de sange din creier, care pot creste riscul de accident vascular cerebral (AVC) si dementa, sunt frecvente la persoanele cu o serie de afectiuni cardiace, indiferent daca au suferit sau nu un AVC.  O…

Un nou studiu arata ca pe terenurile din apropierea fermelor ecologice crește consumul de pesticide

12:50, 25.03.2024 - Agricultura organica este vazuta ca o modalitate sustenabila de producere a hranei. Insa un nou studiu, publicat in revista Science, arata ca pe terenurile neecologice din apropierea fermelor organice crește consumul de pesticide, ceea ce duce la dispariția unor beneficii pentru mediu, transmite Phys.org.…

Persoanele cu afecțiuni ale vocii si-ar putea recapata capacitatea de a vorbi, cu ajutorul unui mic plasture

13:20, 18.03.2024 - Aproape o treime dintre oameni sufera de cel putin o tulburare a vocii in timpul vietii, potrivit unui nou studiu. Insa, cu ajutorul unui mic plasture adeziv, acestia ar putea intr-o zi sa vorbeasca din nou, folosind inteligenta artificiala (AI) care citeste miscarile muschilor gatului pentru a le…

Alerta globala emisa de OMS: Boala papagalului se raspandește la om. Mai multe persoane, internate in spitalele din Europa

16:21, 08.03.2024 - Potrivit unui expert de la Universitatea din Milano, s-a observat o creștere a infecției provenite de la pasari in randul oamenilor intre 2023 și inceputul anului 2024.Punctul culminant a fost in lunile noiembrie și decembrie ale anului trecut. Psitacoza, numita și ornitoza sau boala papagalului este…

Alerta globala emisa de OMS: Boala papagalului se raspandește la om. Mai multe persoane, internate in spitalele din Europa

10:25, 08.03.2024 - Potrivit unui expert de la Universitatea din Milano, s-a observat o creștere a infecției provenite de la pasari in randul oamenilor intre 2023 și inceputul anului 2024.Punctul culminant a fost in lunile noiembrie și decembrie ale anului trecut. Psitacoza, numita și ornitoza sau boala papagalului este…

Studiu. „Ceața cerebrala“ provocata de Long COVID micșoreaza IQ-ul

23:05, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Long COVID au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, arata un studiu coordonat de un cercetator in neuroștiințe.

UMFST va școlariza studenți militari pentru SRI

18:10, 19.02.2024 - Ca urmare a acordului de colaborare semnat cu Academia Naționala de Informații "Mihai Viteazul", incepand cu anul universitar 2024/2025, Universitatea de Medicina, Farmacie, Științe și Tehnologie "George Emil Palade" din Targu Mureș iși va extinde oferta de școlarizare la programul de Medicina cu 2…


Ce parere ai despre aceasta stire?