Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un motiv de extindere a pandemiei neglijat de guverne: ruşinea de a avea COVID-19 îi poate opri pe cei infectaţi din a declara

Publicat:

Tot mai mulți romani ajung la spital in stare grava, cu forme ale bolii care, tratate incipient, ar putea fi rezolvate cu mai mult succes și mai puține consecințe in timp. Oamenii au rețineri de a le declara infectia autoritatilor si celor din jur, ceea ce ii pune și pe aceștia in pericol. Fenomenul se intampla in mai multe țari și e urmarea unui climat in care sa fii bolnav de Covid e perceput social ca o vina, spune unui studiu recent publicat in Frontiers in Psychology.Stigmatizarea sau invinovatirea oamenilor pentru contractarea infectiei ar putea sa aiba un efect de bumerang.Dr. :O…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pensia ce va disparea din Romania. De la 1 septembrie 2024, oamenii n-o vor mai putea solicita

13:55, 13.04.2024 - Legea Pensiilor 2024 vine cu noi reguli de la data de 1 septembrie. Vestea proasta pentru unii romani este ca un tip de pensie va disparea. Cu siguranta, stim ca se vor pastra urmatoarele „remuneratii” pentru seniori: pensia pentru limita de varsta, pensia anticipata, pensia de invaliditate și pensia…

Topul bugetelor militare. Cine sunt țarile care cheltuiesc cel mai mult pe inarmare șiu unde se afla țara noastra in clasament

20:05, 12.04.2024 - Conform celei mai recente statistici, publicata de Visual Capitalist , care analizeaza primele 40 de bugete militare cele mai mari din lume, SUA a cheltuit cel mai mult in anul 2022 pe inarmare. Țara noastra este menționata printre țarile cu cele mai mici cheltuilei militare alocate din bugetul de stat. Cele…

Fenomenul tratamentelor abuzive la locul de munca ia amploare in Romania, afectand deopotriva angajați și angajatori

15:40, 02.04.2024 - Fenomenul tratamentelor abuzive la locul de munca a capatat o tendința ascendenta semnificativa, in Romania, ceea ce a dus la inmulțirea reclamațiilor referitoare la comportamente de discriminare sau harțuire, in special dupa pandemia de Covid, insa angajații, deși devin tot mai conștienți de drepturile…

Se schimba buletinele in Romania. Cat trebuie sa plateasca oamenii pentru carțile de identitate cu CIP

11:05, 29.03.2024 - Autoritațile din Romania au anunțat o schimbare majora in privința buletinelor de identitate, cu introducerea carților de identitate dotate cu cip electronic. Iata cat trebuie sa plateasca oamenii, dar și cine poate beneficia de gratuitate.

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

10:35, 13.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

22:41, 11.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Greșeli pe care le fac pacienții atunci cand iși aleg un spital in strainatate

06:55, 01.03.2024 - S-a vorbit mult in ultima vreme despre cazuri medicale cu final nefericit ale pacienților romani – și nu numai – care au ales sa se trateze la spitale din strainatate, in special din Turcia. Operații de micșorare a stomacului urmate de complicații, intervenții de chirurgie estetica eșuate, tratamente…

CCIR a semnat un Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Marfuri din Turcia

14:50, 22.02.2024 - TOBB este cea mai puternica entitate juridica din Turcia care reprezinta interesele sectorului privat, avand peste trei milioane de companii membre, platitoare de cotizații anuale, activitatea acesteia fiind reglementata de un cadru juridic inspirat de modelul european, care prevede aderarea obligatorie…


Ce parere ai despre aceasta stire?