Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un moldovean a încercat să introducă ilegal mobilă în țară. Ce s-a întâmplat cu marfa

Publicat:

ale , in satul Recea, raionul Rișcani, au stopat in trafic un mijloc de transport de model „”, condus de un conațional in varsta de 30 de ani.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) A lasat microbuzul și marfa de peste 600 de mii de lei și a luat-o la sanatoasa: „Fugarul”, cautat de oamenii legii

19:35, 20.04.2024 - Ofițerii Echipelor Mobile ale Serviciului Vamal, acționand in baza informației operative pe traseul M-5, in apropierea satului Corlateni, raionul Rișcani, au identificat și urmarit un mijloc de transport de model „Mercedes Sprinter”. Potrivit informațiilor șoferul transporta marfuri in cantitați comerciale,…

Un sofer turc a incercat sa introduca ilegal in Romania 13.000 de tigarete pe care le-a ascuns sub o saltea de dormit

11:56, 07.04.2024 - Un sofer turc a incercat sa introduca ilegal in Romania 13.000 de tigarete pe care le-a ascuns sub o saltea de dormit si intr-o perna din cabina tirului pe care il conducea, fiind depistat de politistii de frontiera din Giurgiu, conform Agerpres.

Un barbat a incercat sa introduca ilegal in țara 200.000 euro, bani ascunși in bagajul de cala

23:25, 02.03.2024 - Polițiștii și lucratorii vamali au descoperit vineri, pe Aeroportul Otopeni, in bagajul de cala al unui roman care venea din Spania 200.000 de euro, pe care acesta intenționa sa ii introduca ilegal in țara.

A ramas fara marfa: Un moldovean a incercat sa introduca ilicit in țara aparate medicale

12:35, 02.03.2024 - Un moldovean a incercat sa introduca ilicit in țara aparate medicale folosite in stomatologie. Cazul a fost inregistrat de catre funcționarii postului vamal Leușeni, in cadrul controlului unui mijloc de transport de model „Mercedes Sprinter”, ce se deplasa din Franța spre Republica Moldova.

Prins la vama cu microbuzul ticsit cu produse cosmetice: Un moldovean a incercat sa introduca marfa in țara fara a o declara

18:15, 29.02.2024 - Un șofer de microbuz este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost depistat cu un lot comercial de marfuri nedeclarate vamal. Cazul a avut loc la postul vamal Leușeni pe sensul de intrare in țara.

(video) Piese BMW, Iphone și incalțaminte de brand fara acte: Un moldovean prins de echipele mobile ale vamii

11:50, 29.02.2024 - Un moldovean, cercetat de oamenii legii dupa ce a fost prins cu piese auto uzate, telefoane mobile și incalțaminte fara acte de proveniența. Cazul a fost inregistrat de catre Echipele Mobile ale Serviciului Vamal, pe traseul Leușeni-Chișinau.

Au ramas fara marfa la Aeroport: Doi cetațeni straini au incercat sa introduca in Moldova genți de brand și articole medicale

15:21, 06.02.2024 - Doi nerezidenți, de 27 și 61 de ani, au fost prinși la Aeroportul Internațional Chișinau, cu bunuri pe care nu le-au declarat. Aceștia au venit in Republica Moldova cu bagajele ticsite cu genți de brand, seturi de lenjerie de pat și articole medicale.


Ce parere ai despre aceasta stire?