Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un ministru israelian propune reinstalarea palestinienilor în afara Fâşiei Gaza, în loc de reconstruirea teritoriului

Publicat:

Ministrul israelian al serviciilor de informatii, , a cerut comunitatii internationale sa „promoveze reinstalarea voluntara” a palestinienilor „in afara , in loc sa trimita bani pentru a reconstrui” teritoriul bombardat in prezent de Israel, transmite .

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rafah risca sa se transforme intr-o baie de sange. Un ministru israelian ameninta cu inlaturarea guvernului Netanyahu daca nu va fi lansat asaltul

23:05, 28.04.2024 - Ministrul israelian de finante, Bezalel Smotrich, a avertizat duminica guvernul lui Benjamin Netanyahu cu inlaturarea de la putere in cazul in care acesta renunta la asaltul militar planificat asupra orasului Rafah din sudul Fasiei Gaza, relateaza dpa, conform AGERPRES.

Regimul iranian comite acte de piraterie, a spus ministrul israelian de externe

17:05, 13.04.2024 - Autoritatile de la Teheran comit acte de piraterie și ar trebui sa fie sancționate pentru aceasta, a declarat sambata ministrul israelian de externe, Israel Katz, dupa ce Garda Revoluționara iraniana a confiscat un cargou avand legatura cu Israelul in Stramtoarea Hormuz.

Prim-ministrul Canadei propune tiparirea materialelor de construcție la o imprimanta 3D

02:40, 07.04.2024 - Prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, a anunțat masuri pentru a facilita și ieftini construcția de locuințe noi in țara, cu accent pe locuințele modulare prefabricate. El propune ca materialele de construcție sa fie tiparite pe o imprimanta 3D pentru a rezolva problema lipsei acestora. {{735220}}Guvernul…

Germania furnizeaza 45 de milioane de euro catre UNRWA pentru ajutorarea palestinienilor din afara Fașiei Gaza

11:50, 26.03.2024 - Guvernul german a anuntat ca livreaza 45 de milioane de euro Agentiei ONU de ajutorare pentru refugiatii palestinieni (UNRWA) pentru activitatea sa din Iordania, Liban, Siria si Cisiordania, in timp ce fondurile pentru Fasia Gaza raman suspendate, transmite marti DPA.

Ministrul israelian de externe spune despre ONU ca e “organizatie antiisraeliana”

19:45, 23.03.2024 - Ministrul israelian de externe Israel Katz a calificat sambata ONU drept “organizatie antiisraeliana” dupa vizita la marginea Fasiei Gaza a secretarului general al ONU Antonio Guterres, care a cerut un “armistitiu umanitar imediat”, relateaza AFP, potrivit agerpres.ro. “Sub conducerea sa, ONU a devenit…

Ministrul israelian al apararii: Am convins cabinetul sa faca o incursiune terestra adanca in Fașia Gaza

12:30, 05.03.2024 - Sub critici constante din partea miniștrilor cabinetului cu privire la modul in care gestioneaza razboiul, oficialii Forțelor de Aparare Israeliene (IDF) și ministrul Apararii Yoav Gallant au dezvaluit ca mai mulți membri ai cabinetului s-au opus unei incursiuni profunde in Fașia Gaza in octombrie.

Iran, Hamas si Hezbollah vor profita de Ramadan pentru a provoca violente, spune ministrul israelian al apararii

15:55, 28.02.2024 - Ministrul apararii israelian Yoav Gallant a apreciat marti ca Iranul, cel mai mare inamic al Israelului, precum si gruparea islamista palestiniana Hamas si militia siita libaneza Hezbollah vor profita de Ramadan, luna sfanta a musulmanilor din intreaga lume, pentru a provoca violenta in Cisiordania.

VIDEO. Israelul ar trebui sagandeasca inainte de a acționa in Rafah, spune Cameron din Marea Britanie

18:50, 12.02.2024 - Ministrul britanic de externe, David Cameron, a declarat luni, 12 februarie, ca Israelul ar trebui sa se opreasca și sa se gandeasca serios inainte de a intreprinde noi acțiuni in Rafah, dupa loviturile aeriene asupra orașului din sudul Fașiei Gaza, care este ultimul refugiu pentru aproximativ un milion…


Ce parere ai despre aceasta stire?