Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un militar român decedat iar alți cinci răniți pe frontul din Afganistan

Publicat:

Plutonierul-major a decedat, iar sublocotenentul , plutonierul-major si caporalii clasa a III-a , si au fost raniti, in Afganistan, in dimineata zilei de duminica, 30 martie, in urma unui atac sinucigas cu un autovehicul incarcat cu exploziv care a [...]

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortar la Costesti - un barbat a decedat, doi sunt raniti; a intervenit elicopterul SMURD

16:05, 14.05.2024 - Un barbat a murit si doi au fost raniti in urma unui accident produs marti in orasul Costesti, cartierul Zorile, fiind implicate doua autoturisme, unul dintre acestea cu remorca, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arges.

Un avion Boeing, care a aparținut TAROM, a ratat decolarea, in Dakar. Copilotul roman și mai mulți pasageri, raniți

08:30, 10.05.2024 - Un avion care a aparținut TAROM a fost implicat intr-un accident grav pe aeroportul din Dakar. Aparatul de zbor, un Boeing 737, la manșa caruia se afla un copilot roman, a ieșit de pe pista in timpul decolarii.

Cei doi politisti de frontiera raniti in misiune, externati. Inca 2 straini implicati, depistati

12:55, 02.05.2024 - Inca doi cetateni straini implicati in activitatea de migratie ilegala in cursul noptii trecute, cand doi politisti de frontiera au fost raniti in misiune, au fost descoperiti, fiind vorba despre un barbat din Afganistan si o femeie din Guineea, informeaza miercuri ITPF Timisoara.

Rusia, enervata de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune ca SUA vor fi „umilite la fel ca in Vietnam sau in Afganistan”

17:40, 21.04.2024 - Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant a diplomației lui Putin, susține ca ajutorul militar pe care SUA il ofera Ucrainei pentru a se apara de invadatorii ruși este un „razboi hibrid” al SUA impotriva Rusiei și ca acesta „se va sfarșit intr-o umilința similara cu cea din Vietnam sau Afganistan”, relateaza…

Ministerul rus de Externe le prezice americanilor 'o umilinta ca in Vietnam și Afganistan' pe frontul din Ucraina

15:06, 21.04.2024 - Rusia a declarat, duminica, ca aprobarea de catre Camera Reprezentantilor a Congresului american a unui sprijin suplimentar pentru Ucraina de 60,84 miliarde de dolari a aratat ca Washingtonul se scufunda mai adanc intr-un razboi hibrid cu Rusia, razboi care se va sfarsi printr-o umilinta similara cu…

Atac major al Rusiei asupra Dnipropetrovsk: cel putin opt morti, 25 de raniti

13:10, 19.04.2024 - Un puternic atac cu rachete al Rusiei asupra regiunii Dnipropetrovsk (centrul Ucrainei) a ucis cel putin opt persoane, a ranit peste 25 si a avariat instalatii de infrastructura critica, au anuntat vineri dimineata autoritatile locale, citate de Reuters.

Generalul roman decorat de SUA in Irak și Afganistan pune degetul pe rana. Avertismentul care le da fiori ucrainenilor

07:05, 30.03.2024 - Ucraina se afla intr-o situație delicata pe front, intr-un moment in care nu mai beneficiaza de același sprijin din partea Occidentului. Fara muniție și cu tot mai puțini soldați, ucrainenii rezista cu greu, dar acestea nu sunt singurele probleme ale Kievului.

Generalul roman decorat de SUA in Irak și Afganistan raspunde la o intrebare care da fiori. „Sa nu facem aceeași greșeala ca rușii”

13:45, 23.02.2024 - Analiștii militari și geopolitici nu au reușit sa se puna inca de acord in ce privește forța armatei ruse și amenințarea pe care ar reprezenta-o pentru NATO. Un posibil raspuns il ofera generalul (r) Dan Grecu, omul care a luat parte la operațiuni in Irak și Afganistan


Ce parere ai despre aceasta stire?