Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un manuscris semnat al unei simfonii de Rahmaninov, vandut pentru o suma record

Publicat:

in mi minor a compozitorului rus , semnat de autor, a fost adjudecat la o licitatie organizata marti la Londra de casa Sotheby's cu 1,2 milioane de lire sterline, relateaza AFP.

"Este singurul manuscris al simfoniei de Rahmaninov si este cea mai importanta simfonie a lui. Partiturile unor intregi simfonii - aceasta are 320 de pagini - scrise de autor sunt extrem de rare la licitatii", a declarat , specialist in manuscrise muzicale la Sotheby's.

Partitura, estimata de casa de licitatii la 1-1,5 milioane de lire sterline (1,2-1,8…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un portret realizat de Francis Bacon, vandut cu 25,7 milioane de euro la o licitatie organizata la New York

09:45, 14.05.2024 - Un tablou al pictorului britanic Francis Bacon, scos la vanzare de casa Sotheby's, a fost vandut luni seara cu 25,7 milioane de euro in prima seara din cadrul noului sezon de licitatii de primavara de la New York, informeaza AFP, conform AGERPRES.

Doua octogenare activiste de mediu au vrut sa sparga cu dalta și ciocanul vitrina in care se afla o copie a „Magna Carta”

17:05, 10.05.2024 - Doua octogenare de la grupul ecologist Just Stop Oil au deteriorat, vineri, vitrina de sticla care protejeaza o copie a „Magna Carta” expusa la British Library din Londra. Documentul este considerat unul dintre textele fondatoare ale democratiei moderne.

CEAS SCOS LA LICITAȚIE Un ceas aparținand celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vandut la o licitație

11:20, 29.04.2024 - Un ceas de aur gasit impreuna cu corpul celui mai bogat pasager al vasului Titanic a fost vandut sambata la licitatie cu 1,175 milioane de lire sterline (1,37 milioane de euro), un record pentru un obiect legat de celebra nava, potrivit casei de licitatii britanice Henry Aldridge & Son, scrie AFP. The…

Suma amețitoare cu care a fost vandut ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic

07:05, 28.04.2024 - Un ceas de aur gasit la cel mai bogat pasager de pe Titanic a fost vandut, sambata, la licitatie cu 1,175 milioane de lire sterline (1,37 milioane de euro), un record pentru un obiect legat de celebrul vas, potrivit casei de licitatii britanice Henry Aldridge & Son, relateaza AFP, citat de news.ro.

TikTok va fi interzisa in SUA daca ByteDance nu renunța la platforma, potrivit unui proiect adoptat de Camera Reprezentanților

22:06, 20.04.2024 - Camera Reprezentantilor din Congresul SUA a adoptat sambata, 20 aprilie, un proiect de lege care lanseaza un ultimatum catre TikTok, ce prevede interzicerea aplicatiei in Statele Unite, cu exceptia cazului in care reteaua de socializare intrerupe legaturile cu compania-mama, ByteDance si, in sens mai…

Anul trecut, au venit in Romania 20.000 de straini pentru tratamente medicale și au cheltuit 25 milioane de euro

00:30, 01.04.2024 - Peste 125 de milioane de lei au lasat anul trecut in țara turiștii straini veniți la tratamente medicale in Romania, potrivit datelor INS, preluate de Hotgnews. Aproape 20.000 de straini au vizitat Romania in scop medical, mai spune autoritatea statistica, astfel ca media cheltuielilor per turist trece…

A fost emis ordinul de incepere a lucrarilor pentru rețelele de apa și canalizare la Marginea, investiție de 44 de milioane de euro. Primarul Lazar: ”Este cea mai așteptata lucrare de catre comunitatea din Marginea”

21:10, 28.03.2024 - Joi, 28 martie,  a fost emis ordinul de incepere a lucrarilor  pentru construcția rețelelor de apa și canalizare in comuna Marginea. Documentul a fost parafat intre operatorul regional de apa și canalizare, ACET, beneficiarul lucarii și asocierea de firme Sumec-lider de asociere,  Conbucovina și Loial…

Casa lui Freddie Mercury din Londra scoasa la vanzare pentru 38 de milioane de dolari

12:06, 28.02.2024 - Casa lui Freddie Mercury din Londra scoasa la vanzare pentru 38 de milioane de dolari. Fosta casa din Londra a legendei rock Freddie Mercury este scoasa la vanzare, potrivit CNN. Proprietatea aparține prietenei lui Freddie Mercury.


Ce parere ai despre aceasta stire?