Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un lider IMPORTANT de partid este în RĂZBOI cu foasta iubită! I-a cerut TEST de paternitate - INFORMAȚII INCREDIBILE

Publicat:

, președintele exclusiv PMP, se lupta cu fosta sa iubita, , in instanța. Deputatul „3 mandate” ii solicita femeii cu care are un baiețel minor sa faca un test de… paternitate.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

PREȚURI INCREDIBILE ANAF vinde vehicule și utilaje agricole la prețuri incredibil de mici

10:05, 21.05.2024 - Informații suplimentare pot fi obținute la numerele de telefon specificate in anunțurile de licitație The post PREȚURI INCREDIBILE ANAF vinde vehicule și utilaje agricole la prețuri incredibil de mici first appeared on Informatia Zilei .

Ce oraș din lume va fi primul atacat cu bomba nucleara: Documente declasificate au scos la iveala informații incendiare

12:50, 28.04.2024 - Documentele recent declasificate, cunoscute sub numele de "General Nuclear War" (Razboi nuclear general), pastrate in secret strict de guvernul american, dezvaluie ca, in ipoteza unei catastrofe nucleare, Washington DC ar putea fi primul oraș anihilat, conform dailystar.co.uk.

LIVE TEXT - Razboi in Ucraina: Rușii au reușit sa distruga turnul televiziunii din Harkov, al doilea cel mai important oras ucrainean

02:10, 23.04.2024 - Turnul televiziunii din Harkov, al doilea cel mai important oras ucrainean, a fost distrus, intr-un atac rusesc. Mai fusese atacat in 2022, dar atunci a ramas ”in picioare”. Acum insa turnul de 240 de metri s-a surpat de la jumatate, lovit de rachete.STIRIPESURSE.

Colonel (r) SRI: ”Iranul a transmis SUA, prin Turcia, ca nu vrea un razboi total cu Israelul. Tehenanul nu-și poate permite un astfel de razboi”

11:15, 15.04.2024 - Tudor Pacuraru, colonel (r) al Serviciului Roman de Informații, a comentat la Antena 3 CNN contextul, motivațiile și consecințele atacului pe scara larga, cu sute de drone și rachete, lansat de Iran impotriva Israelului.

Șoldan: ”Guvernul Ciolacu face un pas important in construcția variantei ocolitoare a orașului Gura Humorului. Ce promit unii de 16 ani, rezolva premierul Marcel Ciolacu și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu”

12:06, 04.04.2024 - Deputatul PSD de Suceava, George Șoldan, a anunțat ca astazi a fost aprobat in ședința de guvern proiectul privind indicatorii tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții ”Varianta de ocolire Gura Humorului”.  ”Aceasta decizie marcheaza un pas important in dezvoltarea infrastructurii rutiere…

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan: „Guvernul Ciolacu face un pas important in construcția ...

12:05, 04.04.2024 -  Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a declarat ca actualul Guvern condus de Marcel Ciolacu a facut un pas important in construcția variantei ocolitoare a orașului Gura Humorului. Gheorghe Șoldan a precizat ca in cursul zilei de joi a fost aprobat in ședința de guvern proiectul privind ...

USR acuza scene incredibile la CCR: O angajata ar fi incercat sa il scoata cu forța pe Cristian Seidler din sediu

00:05, 16.03.2024 - Deputatul USR Cristian Seidler a fost informat, prin e-mail joi dupa-amiaza, ca nu mai are acces la dosarul de obiectie de neconstitutionalitate pe legea privind schimbarea modului de alegere a presedintelui Romaniei, cu trei luni mai repede decat finalul mandatului presedintelui in functie. Seidler…

Razboi in Ucraina, ziua 742. Marea Britanie indeamna Germania sa furnizeze rachete Taurus Ucrainei, dupa scandalul scurgerilor de informații in presa rusa

08:25, 06.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 742. Președintele francez Emmanuel Macron și-a reasumat declarația prin care a evocat trimiterea de trupe straine in Ucraina, dar a primit in aceeași zi o replica acida de la Washington.


Ce parere ai despre aceasta stire?