Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un kickboxer de 14 ani a murit după o lovitură în piept în timpul unui meci. „Este un ghinion mare ca toate cele trei lucruri să se ivească în același moment”

Publicat:

Un tanar kickboxer de 14 ani a murit dupa o lovitura in piept care a declanșat un atac de cord in timpul unei lupte oficiale, conform Mirror. , din Sheffield, , a cazut in ultimele ...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Condamnare pentru un roman care a vrut sa vanda o masina in Germania, dar clientul a murit in timpul drive testului

21:20, 01.05.2024 - Ghinion pur in cazul unui roman care a vrut sa vanda o mașina in Germania. Posibilul cumparator a murit in timpul unui test drive, mașina fiind condusa de romanul care nu deținea nicio diploma sau cunoștința in domeniu.

VIDEO | Cunoscut prezentator, comportament ciudat in timpul unei emisiuni TV. Ce masuri a luat conducerea postului

17:36, 27.04.2024 - Rageh Omaar, un cunoscut prezentator TV din Marea Britanie s-a comportat ciudat in timpul unei emisiuni. El s-a balbait frecvent și s-a chinuit sa termine de citit buletinul de știri. Emisiunea live i-a ingrijorat pe fanii prezentatorului care au aflat ca Omaar a primit ingrijiri medicale, conform Mediafax.

VIDEO. Tragedie aviatica: Doua elicoptere militare s-au ciocnit in timpul unui exercițiu. Zece oameni au murit

07:55, 23.04.2024 - Doua elicoptere militare s-au ciocnit in timpul unui exercițiu. Accidentul a avut loc in Malaysia. Zece persoane au murit in urma accidentului. Two military helicopters collided into each other in midair in Lumut, Malaysia. The Perak fire and rescue department has confirmed that 10 people died after…

Tablou de 2 milioane de euro, furat din Anglia in timpul pandemiei, descoperit in Romania

11:35, 19.04.2024 - Un tablou estimat la 2 milioane de euro, furat dintr-o galerie din Oxford, in 2020, a fost descoperit in Romania și a fost predat autoritaților din Marea Britanie, a anunțat vineri Poliția Romana.

Un mire a murit in timpul petrecerii de logodna, dupa ce a cazut și s-a taiat la gat

10:31, 12.03.2024 - Un barbat din Marea Britanie, care a emigrat in Australia pentru a deveni ofițer de poliție, a murit dupa ce a cazut și s-a taiat la gat in timpul petrecerii pentru logodna sa, relateaza BBC. 

O angajata a unei primarii din Dolj a murit in timpul programului

12:35, 06.03.2024 - O femeie de 57 de ani, angajata a Primariei comunei Calopar, judetul Dolj, a decedat, marti seara, in sediul institutiei, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ), transmite Agerpres.

Seful Partidului Conservator danez a murit dupa ce a facut hemoragie cerebrala in timpul unei reuniuni

10:06, 03.03.2024 - Președintele Partidului Popular Conservator din Danemarca, Srren Pape Poulsen, a suferit o hemoragie cerebrala in timpul unei reuniuni a comitetului executiv al partidului si a murit la scurt timp dupa aceea, transmite TVR. Partidul Popular Conservator a confirmat sambata informatia pentru agentia de…

A murit Andreas Brehme! Fotbalul german mai primește o lovitura crunta dupa dispariția lui Franz Beckenbauer

13:00, 20.02.2024 - A murit Andreas Brehme, fotbalistul care a marcat unicul gol al finalei Cupei Mondiale din 1990 dintre RF Germania și Argentina. O noua lovitura crunta... The post A murit Andreas Brehme! Fotbalul german mai primește o lovitura crunta dupa dispariția lui Franz Beckenbauer appeared first on Special Arad…


Ce parere ai despre aceasta stire?