Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un jucător de tenis francez a fost suspendat 10 ani pentru meciuri trucate

Publicat:
Un jucător de tenis francez a fost suspendat 10 ani pentru meciuri trucate

Jucatorul francez a fost suspendat pentru 10 ani pentru implicarea sa in meciuri trucate, a anunțat vineri Agenția Internaționala pentru Integritate in Tenis (ITIA), citata de Reuters.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol si foto: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Interzis pe viața in tenis. Acuzații de corupție și implicari legate de pariuri sportive

13:10, 20.04.2024 - Un arbitru de tenis din Bulgaria a fost interzis pe viața in acest sport. Este vorba despre arbitrul de scaun Pavel Atanasov, ​care a primit interdicția dupa ce si-a retras apelul pentru incalcari legate de pariuri si acuzatii de coruptie, a anuntat Agentia Internationala pentru Integritate in Tenis…

Arbitru brazilian suspendat pana in 2031 pentru corupție și incalcarea regulilor privind pariurile

19:41, 15.04.2024 - Arbitrul brazilian de tenis Antonio Casa a fost suspendat pentru șapte ani și șase luni. Acesta a recunoscut acuzațiile de corupție și incalcari legate de pariuri, a anunțat luni Agenția Internaționala pentru Integritate in Tenis (ITIA), citata de Reuters, potrivit mediafax.

Spaniolul Aaron Cortes, suspendat 15 ani pentru trucarea de meciuri

10:45, 10.04.2024 - Tenismanul spaniol Aaron Cortes a primit o suspendare de 15 ani din cauza implicarii sale in trucarea de meciuri, a anuntat Agentia Internationala pentru Integritate in Tenis (ITIA), conform Reuters, potrivit Agerpres.

ITIA, suspendare de 15 ani pentru un jucator de tenis care a pledat vinovat

08:51, 10.04.2024 - Spaniolul Aaron Cortes a fost suspendat pentru o perioada de 15 ani dupa ce a recunoscut 35 de incalcari ale Programului Anticorupție in Tenis (TACP), a anunțat, marți, Agenția Internaționala pentru Integritate in Tenis (ITIA).

A leșinat chiar pe terenul de tenis. Ce i s-a intimplat unui jucator

12:25, 19.03.2024 - Jucatorul francez de tenis, Arthur Cazaux, a lesinat pe teren, chiar in timpul meciului. Jucatorul și-a pierdut cunoștința din cauza caldurii, luni, in timpul meciului din calificari la Miami Open, cu Harold Mayot, compatriotul sau. In setul trei, la scorul de 4-6, 7-5, 2-1, si dupa doua ore de joc,…

Jucator de origine romana, suspendat 4 ani și jumatate - Precizarile facute de ITIA

21:01, 14.03.2024 - Jucatorul suedez de origine romana Dragoș Nicolae Madaraș a fost suspendat pentru o perioada de patru ani și jumatate, a anunțat Agenția Internaționala pentru Integritatea Tenisului (ITIA).

ATP: Suspendare redusa pentru jucatorul american care a incalcat regulamentul antidoping

09:35, 16.02.2024 - Americanului Jenson Brooksby (fost loc 33 ATP) i-a fost redusa la 13 luni suspendarea dictata pentru absenta de la trei controale antidoping, a anuntat Agentia Internationala pentru Integritate in Tenis (ITIA), joi, potrivit Reuters.

Scandal in tenis: Maxence Broville, jucatorul francez, suspendat pentru șapte ani din cauza corupției

16:15, 05.02.2024 - Agentia Internationala de Integritate a Tenisului (ITIA) a confirmat ca tenismanul francez Maxence Broville a fost suspendat din acest sport pentru o perioada de sapte ani si amendat cu 5.000 de dolari pentru necooperare cu o ancheta a ITIA, scrie DPA.Broville, care in 2023 a ocupat la un moment…


Ce parere ai despre aceasta stire?