Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un geochimist lansează o teorie fantezistă: suntem cu toţii marţieni

Publicat:

considera ca un anumit element chimic, molibdenul, nu putea sa se formeze pe Terra si a ajuns aici in urma unei eruptii vulcanice pe Marte, care a trimis meteoriti spre Terra.

Profesorul considera ca molibdenul in forma sa de mineral oxidat, care este un catalist pentru dezvoltarea moleculelor organice si formarea primelor forme de viata, nu putea fi aici, pe Terra. "Doar cand molbidenul se oxideaza influenteaza modul cum se formeaza viata. Aceasta forma a sa nu putea fi pe Terra in momentul cand viata a aparut, deoarece acum trei miliarde de ani, suprafata Pamantului

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Comisia Europeana publica o analiza de țara pentru Romania și alte șase state membre

20:11, 08.05.2024 - Comisia publica o analiza de țara privind convergența sociala pentru șapte state membre in contextul semestrului european. Comisia a publicat o analiza de țara detaliata in domeniul ocuparii forței de munca, al competențelor și al incluziunii sociale pentru Romania, Bulgaria, Estonia, Spania, Italia,…

Cat de asemanatoare sunt Terra și Marte? Cercetatorii au facut o descoperire inedita pe Planeta Roșie: „Ceva special a fost acolo”

19:21, 07.05.2024 - O serie de roci imprastiate pe o straveche linie a unui tarm de pe Marte arata ca Planeta Rosie ar fi fost mult mai asemanatoare Terrei decat au crezut oamenii de stiinta, conform unui studiu publicat in jurnalul JGR Planets, transmite marti Live Science.

Romania are cea mai mare creștere a speranței de viața din UE, arata datele Eurostat

21:46, 04.05.2024 - Romania a inregistrat cea mai mare creștere a speranței de viața, in perioada 2019 – 2023, dintre țarile UE, relateaza Agerpres. Cu toate acestea, Romania ramane insa in coada clasamentului speranței de viața, mult sub media UE.Potrivit Eurostat, cea mai mare crestere a sperantei de viata din 2019 si…

Science Report: Cel mai probabil, telescopul spațial James Webb nu a descoperit viața extraterestra la 120 de ani lumina de Terra

14:35, 03.05.2024 - Datele oferite de telescopul spațial James Webb la finalul anului 2023 indicau prezența unui compus organic (dimetil sulfura) care este produs de forme de viața (pe Terra, el este produs de fitoplancton) pe o planeta din constelația Leo, aflata la circa 120 de ani lumina fața de Pamant. Un studiu recent…

Astronautii Chinei au revenit pe Pamant. „Succes deplin”

17:25, 30.04.2024 - Astronautii misiunii chineze cu echipaj uman Shenzhou-17 au iesit din capsula cu care au revenit marti pe Pamant, in zona de aterizare Dongfeng din regiunea autonoma Mongolia Interioara, situata in nordul Chinei, transmite presa chineza. E vorba despre trei astronauti. Starea astronautilor Tang Hongbo,…

Un roman de 15 ani a devenit erou in Italia. Președintele țarii l-a premiat dupa ce i-a salvat viața unei femei

12:40, 29.04.2024 - Cum s-a intamplat totulTotul s-a intamplat cu mai mulți ani in urma, cand Emanuele se intorcea acasa de la școala și a urcat intr-un tren din Italia. In timpul calatoriei, a auzit un alt pasager vorbind la telefon despre intenția de a-și omori fosta iubita. Fara sa ezite, Emanuele a sunat imediat la…

S-a stins din viața profesorul universitar aradean Corneliu Padurean. Avea 71 de ani

10:20, 26.04.2024 - O veste trista a aparut azi noapte in mediul academic din Arad și nu numai. Profesorul universitar Corneliu Padurean s-a stins din viața la varsta... The post S-a stins din viața profesorul universitar aradean Corneliu Padurean. Avea 71 de ani appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Descoperire cu implicații majore: deși aflata la o distanța uriasa, planeta Marte influențeaza viața de pe Pamant

03:45, 16.03.2024 - Marte, chiar daca se afla la distanța, ar putea influența curenții din oceanele Pamantului, conform unui studiu recent publicat in Nature Communications de catre cercetatori care au examinat mostre din adancurile marine. Aceștia au identificat „cicluri climatice de 2,4 milioane de ani” legate de interacțiunile…


Ce parere ai despre aceasta stire?