Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un general polonez semnalează abordarea greșită a câmpurilor minate de ruși de către armata ucraineană. Care vor fi consecințele?

Publicat:

Fostul comandant al forțelor terestre poloneze, generalul , considera ca din cauza pregatirii insuficiente a soldaților ucraineni pentru a depași campurile de mine, ofensiva progreseaza lent , iar ucrainenii sufera pierderi semnificative, scrie publicația poloneza Rzeczpospolita.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un tanar din Siberia a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru ca a vrut sa intre in armata ucraineana

08:15, 26.04.2024 - Un tribunal militar rus l-a condamnat la zece ani de inchisoare pe un tanar din Siberia. El este acuzat de faptul ca a vrut sa intre in armata ucraineana pentru a lupta impotriva Rusiei, potrivit agentiei oficiale ruse de presa Tass, relateaza AFP, transmite News.ro.

Zelenski confirma: armata ucraineana a atacat un mare aerodrom rusesc in Crimeea / Consiliul NATO-Ucraina va vea loc vineri

03:45, 18.04.2024 - Presedintele Volodimir Zelenski a anuntat miercuri ca armata ucraineana a atacat un mare aerodrom rusesc in Crimeea ocupata si a multumit comandantului sau militar recent numit, generalul Oleksandr Sirski, pentru organizarea atacului, scrie news.ro.

Rusia susține ca armata ucraineana a bombardat centrala nucleara Zaporojie

10:40, 14.03.2024 - Conducerea centralei nucleare din Zaporojie, care este controlata de Rusia, a declarat joi ca o instalatie de infrastructura critica de la centrala a fost bombardata de armata ucraineana, relateaza Reuters.

Zelenski anunța demobilizarea unor recruți, in ciuda lipsei grave de personal din armata ucraineana

23:15, 07.03.2024 - Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a semnat, joi, un decret prin care autorizeaza demobilizarea recrutilor care s-au alaturat armatei inainte de invazia Rusiei din februarie 2022 si si-au incheiat deja serviciul, intr-un moment in care recrutarea este o problema deosebit de sensibila pentru…

Armata ucraineana dezminte pierderea capului de pod pe malul stang al Niprului, dupa ce Putin a anunțat capturarea lui VIDEO

11:41, 21.02.2024 - Armata ucraineana a dezmintit miercuri ca ar fi pierdut controlul asupra capului de pod Krinki de pe malul stang al Niprului, ocupat de fortele ruse in sudul Ucrainei, a carui capturare fusese anuntata chiar de presedintele rus Vladimir Putin, relateaza France Presse, preluat de Agerpres.

Armata ucraineana s-a retras din Avdiivka. Este cea mai mare victorie simbolica a Rusiei dupa esecul contraofensivei Kievului

08:40, 17.02.2024 - Armata ucraineana s-a retras din orasul Avdiivka, oras din est in care situatia s-a deteriorat considerabil in ultimele zile, a anuntat generalul ucrainean Oleksandr Tarnavski, comandantul trupelor din zona, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Elon Musk este „complice” cu Rusia la agresiunea din Ucraina

19:50, 10.02.2024 - Potrivit uneia dintre surse, armata ucraineana a detectat pentru prima data utilizarea in prima linie a dispozitivelor conectate Starlink de catre armata Moscovei, potrivit orange.ro. S-a intamplat pentru prima oara in urma cu cateva luni. O a doua sursa ucraineana a confirmat utilizarea Starlink și…

Rusia are 70.000 de militari pe malul stang al Niprului, spune armata ucraineana

00:25, 04.02.2024 - Forța de lupta a ocupației ruse pe malul stang al raului Nipru, in regiunile Herson și Zaporojie, este estimata la peste 70.000 de militari alaturi de sute de piese de armament și echipament, a declarat vineri purtatorul de cuvant al Forțelor de Aparare Sud Natalia Humeniuk.


Ce parere ai despre aceasta stire?