Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un fotograf a surprins o LUPTĂ pe VIAŢĂ şi MOARTE dintre un CROCODIL şi un RECHIN. Cine crezi că a câştigat?

Publicat:

Fotograful se afla cu familia in Australia, participand la un tur in care puteau observa crocodilii in salbaticie, moment in care au observat cum un rechin se lupta cu o reptila in noroiul unei paduri de mangrove.

Dupa mai multe minute de lupta crancena, crocodilul, numit de ghizii locali Brutus, a invins, avand la cina un intreg rechin. Imaginile sunt inedite, fiind pentru prima data in istorie cand un rechin este fotografiat in timp ce ataca un crocodil.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Vali Vijelie și soția lui s-au desparțit dupa 28 de ani petrecuti impreuna. Carmen a confirmat totul. „Nu ma mai intereseaza unde și cu cine apare”

14:46, 22.04.2024 - Vali Vijelie și soția lui s-au desparțit dupa o relație de 28 de ani. Carmen Rusu a fost cea care a confirmat separarea de manelist, la scurt timp dupa ce acesta a fost surprins cu o alta femeie.In urma cu doar cateva zile, manelistul a fost surprins de Cancan.ro, in timp ce apare la brațul unei alte…

Ce se intampla in aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se lupta intre viața și moarte”

15:55, 17.04.2024 - Informații noi despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate figuri din lumea showbiz-ului. Naomy se afla intr-o coma profunda, fiind internata intr-o clinica din strainatate.

Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte”

09:05, 17.04.2024 - Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz Continue reading Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte” at Tabu.

Banc: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?" Raspunsul te va amuza teribil

20:25, 16.04.2024 - Daca vrei sa iți termini ziua cu zambetul pe buze, noi iți propunem sa citești bancurile din randurile de mai jos. Dupa o zi grea la serviciu te vor ajuta, cu siguranța, sa ai o stare de spirit mai buna. Afla raspunsul la intrebarea: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?"

Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Persida Suto (Kinga) i-a surprins pe jurați cu povestea ei de viața. Ce a povestit

23:50, 08.04.2024 - In ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Persida Suto, cunoscuta drept Kinga, i-a fascinat pe jurați cu ținuta cu care a ales sa apara. Tanara a facut o propunere neașteptata unuia dintre jurați.

VIDEO: Ramona, mama și asistent personal din Alba, care de 20 de ani lupta cu prejudecațile și sistemul. Viața, dedicata copilului

19:05, 03.04.2024 - VIDEO: Ramona, mama și asistent personal din Alba, care de 20 de ani lupta cu prejudecațile și sistemul. Viața, dedicata copilului Ramona Rusan duce o lupta de 20 de ani. O lupta cu prejudecațile, cu sistemul medical și cu societatea. Este asistent personal, insa mai mult de atat este mama.  Mama a…

Portarul de la "U" Cluj, in lupta pentru play-off: "Aici e pe viata si pe moarte"

08:50, 07.03.2024 - Runda cu numarul 30 programeaza duelurile decisive pentru calificarea in play-off-ul Superligii. In programul ultimei etape din sezonul regulat, Universitatea Cluj joaca de la ora 20:00, pe terenul celor de la Voluntari. 

Banc: "Costele, tu crezi ca exista viata dupa moarte?" Raspunsul te va face sa razi in hohote

11:35, 12.02.2024 - Este luni, așa ca noi iți propunem sa iți incepi saptamana citind cateva bancuri care, cu siguranța iți vor pune zambetul pe buze. Daca vrei sa-ți iei doza de energie inca din prima parte a zilei, iți prezentam o serie de glume care te vor binedispune.


Ce parere ai despre aceasta stire?