Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un fotbalist român a fost împrumutat în Italia! Joi va efectua primul antrenament cu noua echipă

Publicat:

, internaționalul de tineret sosit in aceasta vara la Bologna, a fost imprumutat de gruparea din Serie A. Fotbalistul de 21 de ani va juca in noul sezon la , grupare care lupta pentru promovarea in primul eșalon. Fundașul central a fost imprumutat de Bologna la gruparea de Serie B, care are și prima opțiune pentru un transfer definitiv al timișoreanului in vara viitoare. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Familia Mikey Mouse la furat in Italia

09:15, 20.05.2024 - Un roman costumat in Mikey Mouse care era insoțit de o femeie imbracata in costumul lui Mini Mouse au fost prinși la furat in Italia. The post Familia Mikey Mouse la furat in Italia appeared first on Știri online, ultimele știri, presa online, ziar online - Sursazilei.ro .

Fotbalistul roman are contractul pe masa! Propunere din Serie A, valabila pana in 2027

19:55, 18.05.2024 - Alexandru Borbei (20 de ani), portarul roman de la Lecce, e aproape sa semneze prelungirea contractului. Campion la tineret cu Lecce, Borbei nu a apucat sa debuteze la echipa mare. Dar italienii au incredere in el și i-au propus prelungire pana in 2027, actualul contract fiind scadent in 2025. Alexandru…

Valentin Mihaila a marcat din nou pentru Parma in Serie B

18:40, 05.05.2024 - Internationalul roman Valentin Mihaila a marcat golul echipei Parma, care a terminat la egalitate cu US Cremonese, 1-1, duminica, pe teren propriu, in etapa a 37-a a ligii secunde de fotbal din Italia, penultima din Serie B, noteaza Agerpres.

Alex Ionita a marcat pentru Yunnan Yukun, in liga secuna chineza

19:00, 04.05.2024 - Fotbalistul roman Alexandru Ionita II a marcat un gol pentru Yunnan Yukun, care a invins-o pe Qingdao Red Lions cu scorul de 3-2, sambata, in deplasare, intr-o partida din etapa a ligii secunde chineze, potrivit Agerpres.

Alexandru Matan s-a calificat cu Columbus Crew in semifinalele CONCACAF Champions Cup

10:45, 10.04.2024 - Fotbalistul roman Alexandru Matan s-a calificat cu echipa americana Columbus Crew in semifinalele Cupei Campionilor din zona CONCACAF, dupa o victorie cu 4-3 la loviturile de departajare pe terenul echipei mexicane Tigres UANL, marti, la San Nicolas de los Garza, transmit agentiile internationale de…

VIDEO. Un roman, printre victimele exploziei de la hidrocentrala din Italia

10:40, 10.04.2024 - Printre victimele care și-au pierdut viața in urma exploziei de la hidrocentrala de pe lacul de acumulare de la Suviana, in apropiere de Bologna, se afla și un roman. Autoritatile italiene au confirmat decesul unui cetatean roman in urma exploziei produse marti la hidrocentrala Bargi din Camugnano,…

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Internaționalul roman Dennis Man, elogiat in Italia. ”E bijuteria Parmei”

23:10, 22.03.2024 - Internaționalul roman Dennis Man a ajuns de la ”o investiție exagerata” la ”bijuteria coroanei” unei echipe, Parma, lider in Serie B, care e tot mai aproape de revenirea in Serie A, relateaza Calcio Mercato.


Ce parere ai despre aceasta stire?