Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un fost ministru și candidat la prezidențiale a murit de COVID

Publicat:

a murit la 62 de ani din cauza complicațiilor COVID-19. Acesta fusese ministrul Romanilor de Pretutindeni in , manager al și candidat la alegerile prezidențiale din 2019.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cristian Popescu Piedone comenteaza retragerea lui Cirstoiu: Nu mai are timp sa iasa nici puiul și a murit și cloșca

14:36, 22.04.2024 - Cristian Popescu Piedone e convins ca un alt candidat impus de alianța PSD - PNL la Primaria Capitalei nu are nicio șansa. Acesta spune ca discuțiile privind retragerea lui Catalin Cirstoiu și impunerea unui alt candidat nu aduc beneficii!

Ce spune Ciolacu despre condițiile propunerii unui candidat comun PSD-PNL la prezidențiale

18:15, 03.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a explicat in cadrul unui interviu la DC News ca este posibil scenariul unui candidat comun PSD-PNL la prezidențiale, in contextul in care alianța va obține votul romanilor la alegerile din 9 iunie.

Tragedia de la Spitalul Movila, Ploiești. 4 angajați ai unitații medicale, puși sub acuzare dupa incidentul in care 2 oameni au murit

17:51, 27.02.2024 - Reprezentanti ai Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova au declarat, marti, pentru News.ro, ca patru angajati ai Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti sunt inculpati in urma incendiului produs in noiembrie 2021 in sectia de boli infectioase a spitalului, cunoscuta ploiestenilor sub denumirea Spitalul…

SURSE: Ciolacu susține ca PNL e la mana social-democraților și a pus la cale un plan machiavelic. Care este miza

22:36, 15.02.2024 - Potrivit unor surse, premierul Marcel Ciolacu le-ar fi expus colegilor din partid calculele negocierilor cu PNL. Conform acestor calcule, PSD nu poate accepta sa susțina un candidat al PNL la prezidențiale, la schimb cu funcția de premier și cu cea de primar general. Marcel Ciolacu ar fi pregatit un…

Ce spune Ciuca despre varianta unui candidat comun PNL-PSD la prezidențiale

10:31, 13.02.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat luni seara ca Partidul National Liberal nu poate sa nu aiba propriul candidat la alegerile prezidentiale, el subliniind ca intotdeauna va sustine un candidat din partea PNL.

POLITIC Ciuca: PNL trebuie sa aiba propriul candidat la alegerile prezidențiale

17:46, 12.02.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat, luni, ca PNL trebuie sa aiba propriul candidat la alegerile prezidențiale.... The post POLITIC Ciuca: PNL trebuie sa aiba propriul candidat la alegerile prezidențiale first appeared on Informatia Zilei .

PNL nu cedeaza. Ciuca: Partidul trebuie sa aiba propriul sau candidat la prezidentiale

16:50, 12.02.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat, luni, inainte de sedinta de coalitiei de guvernare privind dezbaterile pe tema comasarii alegerilor si stabilirea calendarului acestora, ca formațiunea pe care o conduce trebuie sa aiba propriul sau candidat la prezidentiale.

Igor Dodon nu ar mai vrea sa participe la alegerile prezidențiale: Obiectivul numarul 1 - sa salvam țara de Maia Sandu

08:31, 04.02.2024 - PSRM a avut discuții cu mai multe partide extra-parlamentare din Republica Moldova privind identificarea unui candidat comun la alegerile prezidențiale. Despre aceasta a anunțat secretarul executiv al Partidului Socialiștilor, Igor Dodon.„Vreau sa confirm ca avem discuții cu multe partide extra-parlamentare.…


Ce parere ai despre aceasta stire?