Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un fost deputat olandez, fostă mână dreaptă a islamofobului Geert Wilders, s-a convertit la islam

Publicat:

Un fost deputat olandez si fosta mana dreapta a islamofobului si-a explicat marti decizia de a se converti la islam, dezvaluire care a creat surprindere in Olanda, relateaza AFP preluata de Agerpres.
Joram van Klaveren, in varsta de 40 de ani, a precizat pentru ziarul NRC ca si-a schimbat convingerile in timp ce scria o carte despre islam, carte devenita "o respingere a obiectiilor pe care le au impotriva acestei religii cei care nu sunt musulmani".

"Daca tot ce am scris pana acum este adevarat, iar eu cred ca este, atunci sunt un musulman de facto", a declarat…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Europa in pericol: stanga progresista bate palma cu islamiștii

15:00, 22.05.2024 - In Franța, Olanda, Italia, Belgia, Polonia, Ungaria și Austria, partidele descrise de adversarii lor ca fiind de „extrema dreapta” sunt pe cale sa obțina caștiguri semnificative la alegerile europene de luna viitoare. Spre nemulțumirea politicienilor progresiști, Giorgia Meloni, Marine Le Pen și Geert…

REGULI NOI Viitorul guvern olandez va incerca sa scape de migranți

10:06, 17.05.2024 - Viitorul guvern olandez, condus de partidul PVV al nationalistului Geert Wilders, va incerca sa renunte la regulile Uniunii Europene privind migratia, deoarece spune ca se confrunta cu o criza a sistemului de azil, relateaza Reuters. The post REGULI NOI Viitorul guvern olandez va incerca sa scape de…

Naționaliștii olandezi sunt pe care sa formeze un guvern de dreapta

22:25, 16.05.2024 - Dupa aproape șase luni de la triumful sau electoral, naționalistul olandez Geert Wilders a afirmat ca este pe cale sa ajunga la un acord cu eventuali aliați guvernamentali, scrie Politico, conform Rador Radio Romania.

Noul guvern olandez vrea sa reunțe la regulile UE in privința migrației și azilului

14:50, 16.05.2024 - Noul guvern olandez, condus de partidul PVV al naționalistului Geert Wilders, vrea sa renunțe la regulile UE in ceea ce privește migrația și azilul. Wilders a anunțat ca a ajuns la un acord privind inființarea unei coaliții de guvernare, la aproape șase l

Extremistul olandez de dreapta Geert Wilders anunta ca a ajuns la o intelegere cu alte partide politice pentru formarea unui guvern

23:25, 15.05.2024 - Liderul olandez de extrema-dreapta Geert Wilders anunta ca a ajuns la o intelegere cu liderii altor partide politice pentru formarea unui guvern, care ar duce la cea mai de dreapta administratie din istoria recenta a Olandei, relateaza BBC preluat de Rador Radio Romania.

A fost convenit un acord privind un guvern de coalitie in Olanda, anunta liderul extremei drepte Geert Wilders

19:21, 15.05.2024 - Un acord privind un guvern de coalitie in Olanda a fost convenit, a anuntat miercuri liderul extremei drepte olandeze Geert Wilders, la aproape sase luni de la victoria sa electorala, transmit AFP si Reuters.

Scandal in Finlanda! Deputat de extrema dreapta, suspectat ca a tras cu arma in fata unui club de noapte din Helskinki

08:05, 28.04.2024 - Un deputat din cadrul Partidului Finlandezilor (extrema dreapta) este suspectat de implicare intr-un incident cu arme de foc, vineri seara, la Helsinki, anunta un reprezentant al formatiunii, relateaza AFP, potrivit news.ro.

Extremistul olandez de dreapta Geert Wilders anunta ca nu va fi prim-ministru

21:16, 13.03.2024 - Liderul olandez islamofob de extrema dreapta Geert Wilders a anuntat miercuri ca nu va fi prim-ministru din cauza lipsei de sprijin din partea partidelor politice cu care incearca sa formeze o coalitie guvernamentala.


Ce parere ai despre aceasta stire?